Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Αποκαλυπτική η… Ελένη Μενεγάκη (φωτό)

Η γυμναστική έχει αποτελέσματα...

Η Ελένη Μενεγάκη στις τελευταίες εκπομπές της είναι πιο αποκαλυπτική από ποτέ. Η παρουσιάστρια δεν διστάζει να μιλήσει για τα παιδιά της, τις σχέσεις της, τα λάθη της στην εκπομπή του Alpha, Ελένη!

Σχολιάζοντας τις επιλογές για το ντύσιμό της η Ελένη είπε στην εκπομπή της την Μεγάλη Τετάρτη:
"Τον χειμώνα είμαι με εξώπλατα και όταν μπαίνει η άνοιξη βάζω τα μακρυμάνικα. Τελικά είμαι ανάποδη!" Στις καθημερινές της εμφανίσεις ωστόσο εκτός πλατό, η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, επιλέγει χρώματα. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε πιο κομψή από ποτέ... όσο για την σιλουέτα της; Κομψότατη... Η γυμναστική που κάνει το τελευταίο διάστημα έχει αποτελέσματα!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News