Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Πέλλα: Ο Κώστας Παλίκογλου υποψήφιος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Ανακοίνωση

Με τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Παλίκογλου ολοκληρώθηκε το ψηφοδέλτιο της Νίκης του συνδυασμού της «Αλληλεγγύης» του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Π.Ε. Πέλλας.

Ολοκληρώθηκε το ψηφοδέλτιο της Νίκης του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, με τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Παλίκογλου του Χρήστου.

Ο Κωνσταντίνος Παλίκογλου είναι Πολιτικός Μηχανικός (TE) και διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στην Αριδαία.

Σήμερα το πρωϊ συντάθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη που τον ενημέρωσε για το προεκλογικό πρόγραμμα του συνδυασμού και ευχήθηκε «καλή δύναμη και επιτυχία στο δρόμο για την εκλογική νίκη.

Από το Γραφείο Τύπου

18 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΣΑΚΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΔΕΣΣΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ........ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΊΜΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το εργο στον αλμωπο?ν αφησει χρεοι και να φυγει εννοεις?τοσα εχει ο νομος δεν χρειαζονται και αλλα

      Διαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ?ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κωστα μπορουσες και καλυτερη επιλογη να κανεις....Την αλλη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tι εξήγηση θα δώσεις στους υπόλοιπους που υπογράψατε μαζί το κείμενο που αφορούσε τις δημοτικές εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό!! Όπου φυσηξει !! Έχουμε μπερδέψει τα μπουτια μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ με τον 7:05'
    χα χα χα και ξανα χα χα χα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. pantos apo tin konstantia tha pareis 69 psifoys. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kai ego sumfono me ton-tin 9:14m.m. pou simfonei me ton- tin 7:05m.m.
    xa....xa....xa....xa!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι εννοείτε ρε παιδιά με τα χα χα; χά-νει; χα-λάλι; χα-ιβάνι; χα-μάλη, χα-στούκι; χα-ράμι; χά-ρισμα; χα-ραμίζεται; χα-νεται; χα-ιρεται; χα-μπαριάζει; οτι και να λετε πάντως προβλέπω οτι ο Κώστας μάλλον θα εκλεγεί και θα είναι καλό για την Αλμωπία

      Διαγραφή
  11. το όνειρο του δημοσίου καλά κρατεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αμα δειτε χαιρι εσεις,να μουγραψετε γραμμα με την εντυπωσεις σας,κατι σαν εκθεση δηλαδη,σχετικα με το ποσο κουτοι ειναι μερικοι που πιστευουν πως υπαρχει μελλον,και δε το λεω για τον παλικογλου,αλλα για ολους. τωρα οκ,θα με κραξετε,αλλα ξερω πως μεσα σας ολοι ξερετε πως εχω δικιο,αφου παντα ετσι γινεται! σας χαιρετω και σας ευχομαι να σας δω σε 4 χρονια ξανα,οταν θα ειμαστε ολοι στο ιδιο εργο θεατες!!!!
    Λακης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΛΕΠΩ Ο κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ (ΠΑΛΙΚΟΓΛΟΥ - ΚΑΡΑΜΑΝΗ) ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕ........ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΤ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. file Kwsta strava arxises.... ua to deis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News