Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Η Εφορία δέσμευσε το λογαριασμό του Σφακιανάκη γιατί δεν πλήρωνε χαράτσι

Έκανε «δήλωση αντίθεσης» και δεν πληρώνει 35.000 ευρώ

Όταν το 2011 με απόφαση της κυβέρνησης καθιερώθηκε το Έκτακτο Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών, το περίφημο χαράτσι της ΔΕΗ, ο Νότης Σφακιανιάκης κήρυξε τη δική του επανάσταση.

Αποφάσισε λοιπόν να μην πληρώσει το φόρο που αντιστοιχεί στην εντυπωσιακή βίλα που διαθέτει στη Βάρκιζα. Έδωσε επίσης εντολή στο λογιστή του να μην πληρώσει το φόρο αλληλεγγύης που του αναλογούσε, αλλά ούτε και τις έκτακτες εισφορές.

Πριν από δέκα μέρες η σύζυγός του Κίλι πήγε στην τράπεζα για να πραγματοποιήσει μία συναλλαγή. Από το γκισέ ενημερώθηκε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός του συζύγου της είχε δεσμευτεί λόγω οφειλής στην Εφορία. Σύμφωνα με το Νότη Σφακιανάκη ανέρχεται σε 35.00 ευρώ περίπου. «Το χαράτσι ερχόταν μέσω της ΔΕΗ, τώρα όμως έχει φτάσει στην εφορία. Και η Εφορία μπορεί έτσι, αντισυνταγματικά, να σου δεσμεύσει το λογαριασμό σου για τα έκτακτα χρήματα που ζητάει, να σου τα πάρει, χωρίς να τα οφείλεις, κάτι που συνεπάγεται φασισμό» δηλώνει.

Όπως δηλώνουν στο «Πρώτο Θέμα» οι λογιστές του, Ανδρέας και Νίκος Κιλιμάτος, έχει υποβάλει στην Εφορία «δήλωση αντίθεσης» σύμφωνα με την οποία αρνείται να πληρώσει, όχι επειδή αδυνατεί οικονομικά, αλλά γιατί αποτελεί συνειδητή επιλογή του. «Ο κ. Σφακιανάκης δεν οφείλει κανένα φόρο βάσει φορολογικής νομοθεσίας» λένε μεταξύ άλλων οι λογιστές του.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής υποστηρίζει ότι το τελευταίο χτύπημα από την Εφορία είναι αποτέλεσμα της στοχοποίησής του από το σύστημα, το οποίος εκείνος πολεμά και ενοχλεί με τις δηλώσεις του.

Όπως δηλώνουν οι λογιστές του, ο νόμος τους καλύπτει με τη «δήλωση αντίθεσης» που καταθέτουν κάθε χρόνο όσο και αν η εγκυρότητά της αμφισβητείται από άλλους συναδέλφους του. «Είμαι στο στόχαστρο του παρακράτους» δηλώνει ο κ. Σφακιανάκης. Στο παρελθόν είχε επίσης κατασχεθεί το πολυτελές αυτοκίνητό του καθώς έφερε ξένες πινακίδες.

10 σχόλια:

  1. Τζαμπατζιδες τραγουδιστές
    τι περιμένεις απο ανθρώπους της νύχτας
    με αδήλωτες βίλες, μαύρο χρήμα, και αυτοκίνητα με βουλγάρικες πινακίδες

    κάτσε κορόιδο και πλήρωνε αυτά που δεν πληρώνει ο σφακιανακης
    με γεμάτη κοιλιά πουλάει και θεωρία υπέρ της χρυσής αυγής
    τρέξτε χαϊβάνια να τον υπερασπιστείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο νοτη . ευτυχος καποιοι κανουν αυτο που θα ηθελε να κανει ο καθενα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε πρόβατο το μπράβο γιατί είναι;
      για το ότι παίρνει μαύρο χρήμα
      για το οτι είχε αμάξι με βουλγάρικες πινακίδες
      η για οτι στο εξοχικό του σε μιαι βίλα εκατοντάδων τετραγωνικών δεν πλήρωσε χαράτσι

      Διαγραφή
  3. το να υποβαλλεις "δηλωση αντιθεσης" ειναι το μονο ευκολο.Κανε την κι εσυ 4:21 που θαυμαζεις, να δεις που θα βρεθεις κοιμισμενε. ο νοτης παλι θα την σκαπουλαρει με τις διασυνδεσεις του. εσυ κοροιδο για δοκιμασε, που τον επιβραβευεις κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΜΑΓΚΙΑ ΠΛΡΩΝΕΤΑΙ !!! ΚΟΥΣΤΑΒΑΚΗ ΝΟΤΗ !!! ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ .....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΥΓΟ !! ΡΕ ΤΣΙΧΛΙΜΑΓΚΑ !!! ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ?? ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΟΝΙΑ........

      Διαγραφή
  5. ΡΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΜΑΓΚΑ......
    Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΔΥΝΟΠΑΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ (ΒΛΕΠΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ....)
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ Μ@@@@ΕΣ ΤΟΥΣ ΧΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ !!!!!!
    ΟΥΣΤ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένας Νότης δεν φέρνει την Άνοιξη κοροϊδάρες γλύψτε τον τρελαντώνη για να μην υπάρχετε στον πλανήτη ..γή ..στην κατεστραμένη καταληστεμένη Ελλάδα.. κόψτε τις μ@λ@κίες μην περνάτε τον Νότη για οτιδήποτε κι εσείς πρέπει να κάνετε το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News