Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Περιοδεία του Ιωαννίδη στην Πέλλα - Στιγμιότυπα από τη βόλτα του στο παζάρι της Αριδαίας

Γ. Ιωαννίδης: «Θα δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του οδικού δικτύου Πέλλας»

Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας περιόδευσε σήμερα, Πέμπτη, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Ανδρίτσο και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Σε όλες τις επαφές που είχε, κάτοικοι και φορείς ανεξαιρέτως εστίασαν την προσοχή του στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πέλλα όσον αφορά στην πρόσβαση στα μεγάλα οδικά δίκτυα. Ο κ. Ιωαννίδης αναγνώρισε τη σπουδαιότητα του προβλήματος και έκανε την ακόλουθη δήλωσε:

"Η Πέλλα είναι η μόνη Περιφερειακή Ενότητα της Κεντρικής Μακεδονίας που δεν έχει άνετη πρόσβαση στα μεγάλα εθνικά οδικά δίκτυα, γεγονός ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο. Και φυσικά υπάρχουν ευθύνες γι' αυτό. Τα σημαντικά αυτά έργα, που συνδυάζονται με τα έργα παράκαμψης των Γιαννιτσών και της Χαλκηδόνας, δεν προχώρησαν και σήμερα δεν κατασκευάζονται λόγω ολιγωριών και αναποτελεσματικότητας. Το 2012 οι συνθήκες και οι διαδικασίες είχαν ωριμάσει για να ενταχθούν σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, αλλά κάποιοι δεν τα κατάφεραν. Σήμερα πρέπει να απολογηθούν στο λαό της Πέλλας για την κατάσταση αυτή. Εμείς δεσμευόμαστε, ότι θα πιέσουμε ασφυκτικά όποιον κυβερνητικό παράγοντα χρειαστεί ώστε τα έργα αυτά να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση. Και θα το καταφέρουμε, να είστε βέβαιοι", υπογράμμισε.

Η περιοδεία του κ. Ιωαννίδη ξεκίνησε από το Νοσοκομείο Έδεσσας, όπου συναντήθηκε με τον διοικητή και το νοσηλευτικό προσωπικό και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η λειτουργία τόσο του νοσοκομείου της πόλης, όσο και του Νοσοκομείου Γιαννιτσών. Αμέσως μετά επισκέφτηκε το ΕΚΑΒ Έδεσσας. Ακολούθως, επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά της Αριδαίας και τα καταστήματα στον πεζόδρομο της πόλης, και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες που του μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας «Νέα Εξφρουτ ΑΒΕΕ» των αδελφών Σέξτου, στη Σκύδρα, όπου γίνεται διαλογή, επεξεργασία και συσκευασία φρούτων και σπαραγγιών. Ο κ. Ιωαννίδης τόνισε τη σπουδαιότητα ύπαρξης επιχειρήσεων όπως η συγκεκριμένη, που απασχολεί από 150 – 250 άτομα προσωπικό και αποτελεί μια από τις υγιείς εξαγωγικές επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας, και παρουσίασε στους ιδιοκτήτες το σχέδιό του για το Σύμμαχο του Επιχειρηματία στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Δείτε φωτογραφίες από την περιοδεία στο παζάρι της Αριδαίας:









11 σχόλια:

  1. Φώτο με τον υποψήφιο δήμαρχο δεν βάζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που ειναι ο κοσμος ρε παιδια βλεπανε τον ιωαννιδη και φευγανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νωρις μας θυμηθικε ο μνημονιακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φωτο με τον υποψιο περιφεριακο συμβουλο αριδαιας δεν εχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τόσα χρόνια χαίρι από πολιτικούς δεν είδαμε.Ας δούμε και τον πετυχημένο Γιάννη Ιωαννίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xαίρομαι ιδιαίτερα που έστω και ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, οι υποψήφιοι ανακαλύπτουν το άθλιο οδικό δίκτυο του νομού μας, που έχει ¨σκοτώσει¨ αμέτρητους συμπολίτες μας και άλλους τους άφησε ανάπηρους. Δεν υπάρχει οδηγός της περιοχής μας, που να μην έχει στο ϊστορικό΄ του ως οδηγός που να μην κινδύνεψε η ζωή του, από τις αμέτρητες παγίδες που υπάρχουν (δυστυχώς) σε όλο τον νομό (με πρόσφατο παράδειγμα τον Θόδωρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ.......ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. είμαι ψηφοφόρος της Ν.Δ. Θέλω να μας απαντήσει ο Κος Μπίνος τι θα στηρίξει στις περιφερειακές εκλογές; Περιμένουμε να πάρει θέση ή τουλάχιστον να μας πεί την άποψή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΔΑΚΕ ΠΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News