Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Στο Δήμο Αλμωπίας περιόδευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης

Στο Δήμο Αλμωπίας περιόδευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης

Στο Δήμο Αλμωπίας βρέθηκε την Τρίτη, 22/4, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και εκ νέου υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό «Αλληλεγγύη» κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, μέλη και φίλους της «Αλληλεγγύης».

Ο κ. Θεοδωρίδης επισκέφθηκε τους Τσάκους, την Πολυκάρπη, το Μοναστηράκι, τον Μεγαπλάτανο και τους Σαρακηνούς. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συνομίλησε με κατοίκους και αντάλλαξε πασχαλινές ευχές στα καφενεία των τοπικών κοινοτήτων.

«Η ‘Αλληλεγγύη’ με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα είναι ο αυτοδιοικητικός συνδυασμός με ανθρώπους ικανούς και με όρεξη για να προσφέρουν στην κοινή προσπάθεια για αντιμετώπιση των προβλημάτων της Πέλλας και της Κεντρικής Μακεδονίας» υπογράμμισε ο κ. Θεοδωρίδης.

Οι παραβρισκόμενοι, από την πλευρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον κ. Αντιπεριφερειάρχη. Από την πλευρά του ο κ. Θεοδωρίδης ευχαρίστησε τους κατοίκους για την υποδοχή και τη ζεστή φιλοξενία.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, 23/4, ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης θα επισκεφθεί τις τοπικές κοινότητες Δροσερού, Γυψοχωρίου, Τριφυλλίου και Παλαιφύτου.

2 σχόλια:

  1. Θεοδωρίδη έλα να μείνεις 2 μέρες στο Θεοδωράκι και μετά μίλα.Αφήστε το δούλεμα του κόσμου με τα κουστούμια σας και βοηθήστε να κόψουμε ξύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News