Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Ποιο κανάλι θα μεταδώσει τον τελικό Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός;

Σε ποια συχνότητα πέρασαν τα δικαιώματα προβολής;

Από τη στιγμή που η κυβέρνηση ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ, υπήρξε άμεση κινητοποίηση για τη "μεταπώληση" των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Ο τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που είναι προγραμματισμένος για απόψε το βράδυ, αναμένεται να μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1.

Μετά τη μεταβίβαση της περιουσίας της ΕΡΤ στο Υπουργείο Οικονομικών, πέρασε στην αρμοδιότητα του και το θέμα της τηλεοπτικής μετάδοσης του τρίτου τελικού Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.

Τα στελέχη του υπουργείου άρχισαν άμεσα τις επαφές με τα στελέχη των καναλιών για να βρουν μια όσο το δυνατόν καλύτερη προσφορά.

Καθώς το Mega φέρεται να εκτίμησε ότι δεν πρέπει να κάνει προσφορά, το παιχνίδι θα μεταδοθεί από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 που εξασφάλισε τα δικαίωματα.

---
Πηγή: zappit.gr

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News