Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση του Συλλόγου Δασικών Αλμωπίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ανακοίνωση για τον εμπρησμό των αυτοκινήτων του Δασαρχείου Αριδαίας:

Ο Σύλλογος Δασικών Αλμωπίας, αποδοκιμάζει την κακόβουλη ενέργεια του ή των εμπρηστών που την περασμένη Κυριακή λίγο μετά τα μεσάνυκτα πυρπόλησαν τρία αυτ/τα του Δασαρχείου Αριδαίας.

Δεν ξέρουμε τι σκοπό είχαν οι δράστες αυτής της ενέργειας αλλά σίγουρα έκαναν κακό στην Αλμωπία.

Ο τομέας δάση και η παραγωγή δασικών προϊόντων αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους οικονομικούς τομείς της Αλμωπίας αλλά και της χώρας αφού το Δασαρχείο Αριδαίας είναι το δεύτερο σε παραγωγή στην Ελλάδα. Η οικονομία των τοπικών κοινωνιών αλλά και η αγορά της Αλμωπίας στηρίζεται στο Δασαρχείο και στους Υλοτόμους που από την συνεργασία τους παράγονται τα δασικά προϊόντα από τα πλούσια δάση μας.

Μετά την καταστροφή των αυτ/των του, το Δασαρχείο ανέστειλε τις υλοτομικές εργασίες όπως είναι λογικό, αφού δεν έχει μέσα μετακίνησης, με αποτέλεσμα οι 1700 υλοτόμοι της Αλμωπίας να μην έχουν εργασία, αλλά και η αγορά της Αλμωπίας σε αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο να στερηθεί των εσόδων από την έλλειψη παραγωγής των δασικών προϊόντων.

Οι δράστες του εμπρησμού πιστεύουμε ότι λειτούργησαν ως ανεγκέφαλοι, γιατί δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι υπάρχει σκοπιμότητα ώστε να εκλάβουμε την ενέργεια ως τρομοκρατική σε βάρος δημόσιας υπηρεσίας, με έντονη παρουσία στην οικονομική ζωή της Αλμωπίας.

Καταδικάζουμε ως αποτρόπαια την ενέργεια πυρπόλησης και καταστροφής των αυτ/των του Δασαρχείου και την καταγγέλλουμε στον κόσμο της Αλμωπίας.

Για το Προσωρινό Δ.Σ.
Η Πρόεδρος Άννα Πουσίνη
Ο Γραμματέας Σταύρος Μαχαιρίδης

7 σχόλια:

  1. 3 μεταχειρισμένα Τζιπάκια πόσο κανουν? να τελειώνουμε ,αγοράστε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα ξυπνησαν και οι Δασικοί της Αλμωπίας να κανουν σύλλογο ,του μεγάλου δουλειά ειναι.Ονομάζει το Δασρείο Αριδαιας δεύτερο στη ελλάδα κάποτε ήταν τώρα είναι από τα τελευταια.Το λημμα που δινει δενεπαρκεί ουτε για τα πετρέλαια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού έχουμε συναναστροφή με εσένα τον ξύπνιο, ξυπνήσαμε και εμεις. Συγνώμη όμως που δεν σε ρωτησαμε για το αν θα κάνουμε σύλλογο ή όχι.
      Ο Δασάρχης και όλος ο δασικός κόσμος στην χώρα, ονομάζει το Δασαρχείο Αριδαίας δευτερο λόγω της έκτασης των δασών και της παραγωγής. Αν κατ΄εσένα άλλαξαν αυτά και το Δασαρχείο έγινε τελευταίο, εσύ ξέρεις. Το λήμμα είναι σταθερό εδώ και δεκαετίες, οι υλοτόμοι έγιναν πολλοί λόγω ανεργείας αλλα και λόγω μαϊμού μελών που εγγράφουν κάποιοι ξύπνιοι πρόεδροι των δασικών συν/σμών.
      Ένα μέλος του Συλλόγου Δασικών Αλμωπίας

      Διαγραφή
  3. Μία λύση υπάρχει . Πετρέλαιο στο 0,40 λεπτά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. twra stenaxwrithike to dasarxeio gia tous elotomous?6 mhnes ti ekane?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάστε το σχόλιο στην ιστοσελίδα
    http://dasarxeio.com/2013/06/12/749-2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News