Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Αρβανιτίδης: Απάτη "μαμούθ" με προϊόντα "μαϊμού"

Ρεπορτάζ από το zougla.gr

Μία καλοστημένη επιχείρηση παραγωγής και διακίνησης απορρυπαντικών και καλλυντικών μαϊμού είχε στηθεί στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, τα οποία στη συνέχεια διοχετεύονταν στη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης».

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, συνελήφθη ένας 45χρονος κι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σε δύο αποθήκες-εργαστήρια βρέθηκαν περισσότερες από 4.460 φιάλες μαϊμού απορρυπαντικών (μάρκας DIXAN, ΑRIEL, JOHNSON) 22.000 φιάλες καλλυντικών.

Τις αποθήκες εκμεταλλευόταν ο 52χρονος ιδιοκτήτης του σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης» στη Βόρεια Ελλάδα, Χαρίλαος Αρβανιτίδης (αδερφός του προέδρου της ΠΑΕ Βέροια), ο οποίος και πουλούσε τα μαϊμού προϊόντα στα υποκαταστήματά του.

 
Επιπλέον εντοπίστηκαν τρεις μονάδες παραγωγής και εμφιάλωσης υγρών, δέκα εννέα δεξαμενές (χωρητικότητας ενός τόνου η καθεμία) που περιείχαν πρώτες ύλες για την παρασκευή των απομιμητικών προϊόντων, κενές φιάλες, ένα ανυψωτικό μηχάνημα και δελτία αποστολής της αλυσίδας για ποσότητα 5.000 φιαλών απορρυπαντικών.

Σε βάρος και των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί σημάτων, περί αθέμιτου ανταγωνισμού και περί πλαστογραφίας.

Τα διαφυγόντα κέρδη, μόνο για τις 4.460 φιάλες των μαϊμού απορρυπαντικών, υπολογίζονται στις 62.000 ευρώ.

Άγνωστο παραμένει αν τα απορρυπαντικά και τα καλλυντικά ήταν επικίνδυνα για την υγεία των καταναλωτών.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

 
---
Πηγή: zougla.gr

21 σχόλια:

  1. na tou ta kleisoun ola ta magazia ston hlithioooo,oti fernei h voulgariko einai h maimou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..γιατι ο καινουργιος που ηρθε τη πουλαει; ολα βουλγαρικα ειναι, ανηχτε τα ματια σας να δειτε τη μας πασαρουν

      Διαγραφή
    2. εσύ φίλε έχεις πάει να δεις αν είναι όλα βουλγάρικα η απλώς ότι ακούς;; ανοίξτε λίγο τα μάτια σας,ξυπνήστε επιτελούς και μην πέφτετε σαν χαπατα στα λόγια του καθενός γιατί πάω στοίχημα ότι αυτό κάνεις..

      Διαγραφή
    3. φυσικά και είναι βουλγαρικά , πολύ απλά δείτε πρωτα την ετικέτα του προ'ι'όντος και μετά αγοράστετο!!

      Διαγραφή
    4. μπορεί ορισμένα προϊόντα να είναι δεν λέω άλλα πήγαινε πρώτα και σε άλλα σούπερ μάρκετ και μετά κρίνε τόσο απόλυτα για τα ξένα προϊόντα

      Διαγραφή
    5. ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΜΠΑ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ 11.02, ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΣΕ ΣΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
    6. 6.21 γιατι τσιμπησες; μιλησε κανεις για καποιο συγκεκριμενο;

      Διαγραφή
    7. Ωρε τι ξεπλυμα μαυρου χρηματος γινετε...Ακη πες αλευρι...ενα μεγαλομπακαλικο στην αριδαια σε γυρευει...

      Διαγραφή
    8. Καλυτερα Βουλγαρικα παρα Γερμανικα.Ολα τα διατροφικα σκανδαλα απο τους φιλους μας τους βορειοευρωπαιους ξεκινησαν.φατε τα σκουπιδια των γερμανων εσεις

      Διαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΡΙΕΛ...ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο ψευτησ κ ο κλεφτησ τ πρωτο χρονο χαιροντε.αν κ η αλιθια ειναι ο σθγκεκριμενοσ χαρικε πολλα χρονια.τ πρωσοπικο ασ ειναι απλιρωτο οι οικογενοιεσ ασ δυστιχουν.αν ανοιξοι τ στοματου τ πρωσοπικο κ πει τ γινετε στ μαγαζιτου δ τ σωνει τιποτε.τελικα ολα εδω πλιρονοντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑ ΝΑ ΑΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΟΧΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 0 Κ.ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ εχει παρει διδακτορικο στην Βουλγαρια με αριστα εχει διπλατου και μια μαιμου και διμιουργουν μαζι μαιμου προιοντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΕΟΣ.... ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο καινουργιος στο γηπεδο αρχισε ωραιος...θα δουμε πως θα παει αργοτερα.Ο Αρβανιτιδης ας χαιρεταει σιγα σιγα.Εμενα η θεια παντως ψωνίζει απ το Πρόεδρο....ξέρετε πιόν ε? χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι εργαζόμενοι στα Σ/Μ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΚΙΛΚΙΣ στέλνουμε με την σειρά μας το μήνυμα ο,τι καμία συκοφαντία και καμία ψευδή είδηση δεν μπορεί να μας κλονίσει. Είμαστε προσωπικό και πελάτες ενωμένοι και στηρίζουμε την εταιρία που χρόνια τώρα είναι δίπλα μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους πελάτες μας που δεν ασχολήθηκαν με τις συκοφαντίες των προηγούμενων ημερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συκοφαντια..γλουπς, ενωμενοι..γλουπς, πελατες; που τους βρηκατε;

      Διαγραφή
  9. ειμαστε υπαλληλοι στην εταιρια Σ/Μ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ παιδια μην μασατε προσπαθουν να μας ριξουν λασπη αλλα δεν τους περναει τοσο εμεις οσο και το εκλεκτο μας πελατολογιο γνωριζει καλα τον ΟΜΙΛΟ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ τοσο για την ποιοτηα των προιοντων και πανω απο ολα για τις χαμηλες τιμες.ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολουσς τους πελατες που δεν ασχολουνται με τισ διαφορεσ συκοφαντικεσ ειδησεις ΒΕΡΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το προσωπικο απο Σ/Μ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ δηλωνουν οτι απο την εταιρια αυτ μεγαλωσαμε τα παιδια μας τα σπουδασαμε κ' ηρθε η ωρα να την στηριξουμε. Οτι ειχει ακουστει τις μερες που εχουν περασει δεν ισχυε. Τα προιντα ειναι ιδια ολα τα χρονια κ' δεν εχουν αλλαξει. Ευχαριστουμε τους πελατες μας που δεν εχουν κλονιστει καθολου απο τις συκοφαντικες ειδησεις.
    Τα παιδια της καλαμαριας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. FUN ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΤΟ Σ/Μ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ! ΠΑΙΔΙΑ, ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ! ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ Κ ΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ!
    ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι πελάτες και εργαζόμενοι λένε τα μηνύματα τα γράφει η Βασουλα προϊσταμένη τσιράκι του Αρβανιτίδη. Οι εργαζόμενοι είναι σε επίσχεση εργασίας και ασφαλιστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News