Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Α' ΕΛΜΕ Πέλλας: «Εάν τώρα δεν αντιδράσουμε δεν υπάρχει αύριο»

Ανακοίνωση

Πρόσκληση προς τα μέλη της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε,   

Μετά από την απόφαση του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ με την οποία εισηγείται απεργιακές κινητοποιήσεις των καθηγητών μέσα στην περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων, καλούμαστε ως ΕΛΜΕ να αποφασίσουμε την στάση μας στο θέμα αυτό.

Ο κλάδος μας δέχεται σφοδρότατη επίθεση από την κυβερνητική πολιτική, με ολέθριες συνέπειες για όλους (καθηγητές, μαθητές, γονείς). Κανένας από εμάς δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο. Ας μην γελιόμαστε και ας μην επαναπαυόμαστε. Δεν είναι η ώρα για λόγια, είναι η ώρα για πράξεις.   

Την ύστατη αυτή στιγμή πρέπει ενωμένοι να ορθώσουμε το ανάστημά μας, να διαφυλάξουμε το κύρος και την αξιοπρέπειά μας και να αγωνιστούμε για την ουσιαστική βελτίωση της εκπαίδευσης.

Είναι η πιο κρίσιμη περίοδος για τους εκπαιδευτικούς. Εάν τώρα δεν αντιδράσουμε, δεν υπάρχει αύριο.   

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας σας καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 14 Μαΐου 2013 και ώρα 14:00 στην αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης (έναντι αναψυκτηρίου «Ψηλός Βράχος»).

Έδεσσα, 10/05/2013

12 σχόλια:

  1. το όνειρο κάθε έλληνα τεμπέλη .... καθηγητής σε δημόσιο σχολείο.το δεν υπάρχει αύριο σημαίνει ότι τα φροντιστηρια θα αρχίζουν από το Δημοτικό.το 90% είναι άχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..ενω οι δασκαλοι τι να σου πω, 100 μερες το χρονο και αν..

      Διαγραφή
    2. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.Να διάβαζες και συ όταν έπρεπε και να γινόσουν ένας "τεμπέλης" καθηγητής.
      Ξέρεις, σε όλες τις δουλειές υπάρχουν οι καλοί υπάρχουν κι οι κακοί.Εσύ πώς τους βάζεις όλους στο ίδιο σακί;

      Διαγραφή
  2. ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ; ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sopate re douleytarades oloi sas...
    ypokrites les kai den exete gnorisei kalou alla kai skartous se opoiadipote douleia
    apisteyti ypokrisia apo mia koinonia poy nosei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.........................ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΆΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

      Διαγραφή
    2. Πώς μας πληρώνετε; Με τις αποδείξεις που δεν κόβετε ή με αυτά που χρόνια τώρα δεν δηλώνετε; Εσείς δεν πληρώνεστε για την εργασία που κάνετε; Φτάνει πια το παραμύθι. Εργαζόμαστε, μαθαίνουμε γράμματα στα παιδιά σας και για αυτό μας πληρώνουν. Και αφού πιστεύετε ότι καθηγητής = τεμπέλης ας γινόσασταν κι εσείς να δείτε τι σημαίνει τεμπελιά σε δημόσιο σχολείο, με παιδιά γονιών που πρεσβεύουν τα παραπάνω.

      Διαγραφή
    3. Ντροπη σου να κατηγορεις ελ επαγγελματια για αποδειξεις, σε πληρωφορω καγκουρε καθηγητα οτι ηδη στα 59 μου εχω πληρωσει κοντα στα 60 εκατομυρια δρχ τεβε, γι αυτο της μαλακιες σου και της πονηριες σου στους ομοιους σου, βλακα εισαι και εκπεδευτικος.

      Διαγραφή
    4. Το ΤΕΒΕ το πλήρωσες για να πάρεις σύνταξη. Για τον ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Για τα άλλα μιλάω εγώ.Φ.Π.Α. ή μήπως δεν το γνωρίζεις. Και όσο για τους χαρακτηρισμούς λυπάμαι για την κατάντια σου!!!! Είσαι και εξήντα χρονών. Εμένα οι γονείς μου δεν μιλάνε με αυτό τον τρόπο.

      Διαγραφή
    5. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ?ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΓΝΟΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ.ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ? ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΣ ΣΠΙΤΑΡΟΝΕΣ, ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΔΕΚΑ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ.

      Διαγραφή
  4. Καλό θα ήταν οσοι μας κρίνουν αρνητικα να μας λένε και τι δουλειά κάνουν για να μπορούμε να κράξουμε κι εμεις την αξιοσύνη τους . Για όλων την γουνα υπάρχουν ράμματα ,τα λιγότερα πάντως για τους καθηγητές ,γιατί δεν έγλειψαν για να βρουν μια θέση , απλως σπούδασαν και περίμεναν. Αυτό χαλάει την πιάτσα των πολιτικών που ψάχνουν για πελατεία και στρέφουν την γνώμη των άβουλων προβάτων τους εναντίον των δασκάλων των παιδιών τους. Μην αρχίζετε εμφύλιο δεν θα πάθουν τιποτε τα παιδιά σας όσα ειναι να γράψουν θα γράψουν , τα άλλα θα ψάχνουν δικαιολογιες για την αποτυχία τους και στο τέλος ανεργία για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά τα κατάφεραν μια χαρά. Η μια κοινωνική τάξη να τρώγεται με την άλλη. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News