Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Φονιάς 23χρονης: Είχα παράλληλο ερωτικό δεσμό με την αδερφή της Φαίης

Αποκάλυψη σοκ από τον 25χρονο που κατηγορείται για το θανάσιμο ξυλοδαρμό της 23χρονης Φαίης. Ομολόγησε το κοινό μυστικό της παράλληλης σχέση με την αδερφή της

Σοκάρει ο 25χρονος  Βαγγέλης Στεφανάκης, ο οποίος κατηγορείται για το θανάσιμο ξυλοδαρμό της 23χρονης Φαίης Μπλάχα από τη Νέα Μάκρη.

Σύμφωνα με την Espresso, το "κοινό" μυστικό της παράλληλης σχέσης, το οποίο ψιθύριζαν όλες αυτές τις εβδομάδες οι ντόπιοι στη Νέα Μάκρη, επιβεβαίωσε στον ανακριτή ο 25χρονος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σύμφωνα με το όσα ανέφερε στην εφημερίδα ο δικηγόρος του Στάθης Καρυδομάτης, ο 25χρονος μίλησε στον δικαστικό λειτουργό για τη διπλή σχέση του τονίζοντας: "Με την αδερφή της Φαίης, η οποία ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της, διατηρούσα παράλληλο ερωτικό δεσμό. Μου ζητούσε επίμονα να χωρίσω και μου έλεγε ότι θα χώριζε και αυτή από τον άνδρα της προκειμένου να ζήσουμε μαζί. Το μοιραίο βράδυ της 5ης Απριλίου η Φαίη έμαθε από την αδερφή της για αυτή την παράνομη σχέση. Με πήρε έξαλλη στο τηλέφωνο και μου ζήτησε να συναντηθούμε. Ήθελε εξηγήσεις. Πήγα το βράδυ σπίτι της, την κάλεσα στο κινητό της και βγήκε έξω...".

Έπειτα, όπως ισχυρίζεται, η 23χρονη τον χαστούκισε και αυτός της ανταπέδωσε το χαστούκι. "Τη χτύπησα και έπεσε με το κεφάλι στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Έμεινε αναίσθητη ενώ όπως λέει τη μετέφερε ο ίδιος στον Ερυθρό Σταυρό και σύμφωνα με τον δικηγόρο του ήταν εκείνος που ειδοποίησε την μεγάλη αδερφή της Φαίης. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι έμεινε 2 ημέρες στο προσκέφαλο της κοπέλας.

Ο 25χρονος, χθες, με την ολοκλήρωση της απολογίας του, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί.

Σημειώνεται ότι ο 25χρονος είχε εμπλακεί σε αιματηρή επίθεση εναντίον δημοτικού συμβούλου στην Αγία Παρασκευή, που σημειώθηκε προεκλογικά στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία. 

---
Πηγή: news247.gr

7 σχόλια:

  1. καλό παιδί.Μάλαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..ΕΝΩ Η ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ Η ΤΡΥΠΙΑ;..ΑΣΗΜΙ....

      Διαγραφή
    2. Η αδελφούλα δεν είναι και δολοφόνος τουλάχιστον , χρυσαυγίτη.

      Διαγραφή
    3. ..και την Κικη Δημουλα χρυσαυγιτισα θα την χαρακτηριζες, ενας ακομη αριστεριστης κουλτουριαρης..φτυστε τον(μη τον ματιασουμε)

      Διαγραφή
    4. Η Κική Δημουλά δεν είναι δολοφόνος. Για δολοφόνους μιλάμε , αν δεν το πήρες χαμπάρι, χσυσαυγίτη.

      Διαγραφή
  2. Διατίθεται ἀπόγνωσις
    εἰς ἀρίστην κατάστασιν,
    καὶ εὐρύχωρον ἀδιέξοδον.
    Σὲ τιμὲς εὐκαιρίας.

    Ἀνεκμετάλλευτον καὶ εὔκαρπον
    ἔδαφος πωλεῖται
    ἐλλείψει τύχης καὶ διαθέσεως.

    Καὶ χρόνος
    ἀμεταχείριστος ἐντελῶς.

    Πληροφορίαι: Ἀδιέξοδον
    Ὥρα: Πᾶσα.
    Κική Δημουλά

    Αφιερωμένο σε σένα χρυσαυγίτη που στην απόγνωσή σου να "φτιασιδώσεις" έναν δολοφόνο, ανακάλυψες τη Δημουλά.
    Τς τς τς τς! Τι φλωριές είναι αυτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΕΚΡΗ ΣΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ Κ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ...ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News