Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Έδεσσα: Σύλληψη 19χρονου για απόπειρα απάτης και ψευδή κατάθεση

Συνελήφθη 19χρονος ημεδαπός για απόπειρα απάτης και ψευδή ανώμοτη κατάθεση στην Έδεσσα Πέλλας

Συνελήφθη χθες (10.05.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, ένας ημεδαπός 19 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης και ψευδή ανώμοτη κατάθεση.

Ειδικότερα, στην Έδεσσα Πέλλας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον προαναφερόμενο, διότι παριστάνοντας άτομο με διαφορετικά στοιχεία από αυτά της ταυτότητάς του και με το πρόσχημα οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε λόγω ασθένειας συγγενικού του προσώπου, μοίραζε αποκόμματα σε πολίτες της Έδεσσας προσπαθώντας να αποσπάσει από αυτούς χρηματικά ποσά.

Επιπλέον στα αποκόμματα αναφερόταν και η δήθεν συμμετοχή του σε τηλεοπτική εκπομπή για τον ανωτέρω λόγο.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου ο προαναφερόμενος δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 27 αποκόμματα και το χρηματικό ποσό των 25 Ευρώ.

Ο συλληφθείς κατά το τελευταίο πεντάμηνο, με τον ίδιο τρόπο, αποκόμισε περιουσιακό όφελος από πολίτες των Νομών Πέλλας και Ημαθίας το οποίο ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 3.000 Ευρώ περίπου.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News