Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

13χρονη στους Αστυνομικούς: "Πήγα με τη θέλησή μου! Μην τον κυνηγάτε"

Η αγωνία της οικογένειας έληξε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα

Απαρηγόρητη εμφανίζεται η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στα Σπάτα από την περασμένη Κυριακή και είχε ταξιδέψει μόνη της μέχρι την Καβάλα για να βρει τον 23χρονο Μάριον Αγιάζι, με τον οποίο - όπως λένε συμμαθητές της- ήταν ερωτευμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη υποστηρίζει ότι πήγε με την θέλησή της και ότι δεν την απήγαγε. "Μην τον κυνηγάτε", φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Ισχυρίζεται επίσης, ότι δεν γνωρίστηκαν στο facebook πριν απο 2 χρόνια αλλά πριν από λίγες ημέρες.

Η αγωνία της οικογένειας έληξε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως επιβεβαιώνουν πως η 13χρονη ακολούθησε οικειοθελώς τον νεαρό, με τον οποίο διατηρούσε επαφή μέσω Facebook τα τελευταία δυο χρόνια τουλάχιστον.

Από τους διάλογους τους στο Facebook που ήρθαν στο φως, ήταν σαφές πως ετοιμάζονταν να το σκάσουν μαζί. «Δεν θα την πάω στην Κίνα, εδώ θα είμαστε» είχε γράψει ο 23χρονος στην αδερφή της Χριστίνας.

Πληροφορίες της αστυνομίας αναφέρουν ότι εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια διατηρούσαν επαφές μέσω Facebook. Και δε σταμάτησαν ούτε όταν πριν από ένα χρόνο ο 23χρονος συνελήφθη με μικροποσότητα χασίς και απελάθηκε. Όμως λίγο καιρό μετά, επέστρεψε παράνομα στην Ελλάδα.

Η 13χρονη έφυγε από το σπίτι της και το πρωί της Δευτέρας πήρε το ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη. Όταν έφτασε εκεί, την περίμενε το εισιτήριο που της είχε κλείσει ο Αγιάζι για Καβάλα. Στο σταθμό των λεωφορείων, στον τελικό προορισμό, την περίμενε εκείνος. Και εξαφανίστηκαν στο Παγγαίο.

Ο Αγιάζι – η μητέρα του οποίου μένει στην Αθήνα - εργαζόταν σαν βοσκός στα Λουτρά Ελευθερών στην Καβάλα. Και εκεί, στο Παγγαίο όρος, μια περιοχή που ο νεαρός γνωρίζει πολύ καλά, βρήκαν καταφύγιο τις προηγούμενες μέρες. Κοιμόντουσαν στην ύπαιθρο και ζούσαν χάρη στο φαγητό που τους έδινε ο πρώην εργοδότης του 23χρονου.

Η αστυνομία είχε εντοπίσει από το βράδυ της Δευτέρας το στίγμα του κινητού της 13χρονης στην περιοχή των Λουτρών, όταν εκείνη τηλεφώνησε στην καλύτερή της φίλη για να την καθησυχάσει πως είναι καλά.

Δε μπορούσαν να τους βρουν όμως, γιατί ο 23χρονος γνώριζε πολύ καλά την περιοχή.

Περίπου στις 10:15 το βράδυ της Πέμπτης, ο 23χρονος επικοινώνησε με τον πρώην εργοδότη του. Εκείνος, τον έπεισε να πάει να πάρει φαγητό. Δεν ήξερε όμως πως ο εργοδότης είχε δώσει πληροφορίες και στην αστυνομία. Όταν έφτασαν στο σημείο που είχαν συμφωνήσει, οι αστυνομικοί περίμεναν το ζευγάρι.

Κατάφεραν να πιάσουν τη 13χρονος, αλλά μέσα στην αναμπουμπούλα και το σκοτάδι, ο 23χρονος μπόρεσε να εξαφανιστεί. Και άρχισε το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του. Η αστυνομία θεωρεί πως είναι θέμα χρόνου να τον βρει. Στις έρευνες μετέχουν ιχνηλάτες και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Εις βάρος του θα ασκηθεί δίωξη για αρπαγή ανηλίκου.

Η 13χρονη είναι καλά στην υγεία της. Φαίνεται ότι ο 23χρονος την πρόσεχε. Έχει όμως προληπτικά μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Καβάλας για εξετάσεις. Εκεί, βρίσκονται ήδη οι θείοι της και δεν αποκλείεται το απόγευμα να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στην Αθήνα.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Η μικρή Χριστίνα ζει στα Σπάτα με την αδερφή, τον παππού και τη γιαγιά της. Η μητέρα της αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν μένει μαζί τους. Δε βλέπει συχνά ούτε τον πατέρα της.

Πληροφορίες του NewsIt αναφέρουν ότι η σχέση της 13χρονης με την οικογένειά της δεν ήταν καλές, αφού ήταν γνωστή η σχέση της με τον 23χρονο και οι παππούδες της αντιδρούσαν.

---
Πηγή: NewsIt.gr
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News