Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Τζαμτζής σε Σαμαρά: «Να αγιάσει το στόμα σου Πρόεδρε»

«Από το 2000 που βγήκα βουλευτής παλεύω να μειωθεί το όριο ηλικίας»
 
Την ώρα που ο πρωθυπουργός ανακοίνωνε από το Βήμα της Βουλής το μέτρο για τη συνταξιοδότηση των αγροτών με 40 χρόνια ασφάλισης από τα έδρανα της ΝΔ ακούστηκε ένα «να αγιάσει το στόμα σου Πρόεδρε».

Ήταν ο Ιορδάνης Τζαμτζής ο οποίος μαζί με 21 συναδέλφους του της ΝΔ που προέρχονται από αγροτικές περιοχές, το τελευταίο διάστημα, με ομιλίες, επίκαιρες ερωτήσεις και άλλες παρεμβάσεις ζητούσαν να προχωρήσει το ζήτημα, μέχρι που συζητήθηκε και στην τελευταία σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Μάλιστα όπως έλεγε αμέσως μετά με ένα πλατύ χαμόγελο στο καφενείο της Βουλής ο κ. Τζαμτζής «από το 2000 που βγήκα βουλευτής παλεύω να μειωθεί το όριο ηλικίας».

---
Πηγή: newpost.gr

18 σχόλια:

  1. Ν' αγιάσει τώρα ε? Κάλπη για την Ντόρα στην σκύδρα την είχες στησει.. Δύσκολο εκεί που κάποτε φτύναμε τώρα να γλύφουμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΟΡΔΑΝΗ ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;
    ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΤΟ 1957 ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑ ΣΤΟΝ ΟΓΑ ΤΟ 1980. ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΜΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΙΚΑ. ΡΩΤΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΓΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΕΜΕΛΙΩΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΣΤΑ 67. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι 43 κ δε θυμάμαι το 1980 να μπορούσες να πληρώνεις εισφορές. Μόνο το βιβλιάριο ασθένειας θεωρούσαν. Αλλά εσύ πρόλαβες κ ρώτησες κιόλας στον ΟΓΑ όταν σήμερα έκανε εξαγγελία στη βουλή ο πρωθυπουργός. Ποιος είναι παραμυθάς άραγε?

      Διαγραφή
    2. Προς ενήμερωση ¨βιαστικέ¨ κύριε.
      Η υποχρεωτική ασφάλιση στον ΟΓΑ ξεκίνησε το 1988 και άρα δεν πληρώνετε εισφορές απο το 1980.
      Έπισης διαδοχική ασφάλιση με τον τρόπο που υπονοείτε δεν υφίσταται.
      Ώντως θεμελειώνετε δικαίωμα στα 67 (όπως οι περισσότεροι Έλληνες σήμερα)από τον ΟΓΑ και δικαιούστε ένα μικρό εώς ελάχιστο πόσο από τα λιγοστά ένσημα που έχετε στο ΙΚΑ.
      Καλύτερα να ελέγχετε πριν δημοσιεύεσετε ανακρίβιες.
      Φιλικά

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ!. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕ ΣΤΟΝ ΟΓΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.
      ΣΤΗΝ ΥΓΙΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ

      Διαγραφή
    4. ενημερωμένος αγρότης1 Μαρτίου 2013 στις 12:39 μ.μ.

      κύριε Τζαμτζή πείτε την αλήθεια γιατί αυτο,που γράφεται θα γυρίσει μπούμεραγκ. οι γεννηθέντες το 1950, το 51, το 52, το .......1960, ........το 1970 κλπ στα 67 τους χρόνια θα πάρουν σύνταξη. οι γεννηθέντες το 1978, αν υπάρχει ΟΓΑ και δεν τροποποιηθεί αυτό που λές μπορούν να πάρουν σύνταξη μετά από 40 χρόνια. αλλά επειδή οι τροποποιήσεις των νόμων πάνε σύννεφο και οπως από τα 65 πήγε στα 67 το οριο συνταξιοδότησης , έτσι μπορεί να πάει και στα 77. δηλαδή ζήσε Μάι μου να φας τριφύλι

      Διαγραφή
  3. ΕΛΑ ΡΕ ΔΑΝΗ ΑΣΕ ΤΑ ΧΑΖΑ.ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ.... ΣΟΥ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΡΕΕΕ ΔΑΝΗ ΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΤΕ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΜΟΝΟ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΙΟΡΔΑΝΗ .ΚΑΛΟ ΒΗΜΑ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ.ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΗ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ,ΕΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΣΤΑ 18,ΣΤΑ 58 ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΣΤΑ 58. ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΛΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ''ΞΥΝΟ''ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια διόρθωση μόνο, όχι στα 58 στα 62 το ξεκαθαριζει. Στα 62 με 40 χρόνια ασφάλιση

      Διαγραφή
  7. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΩ , ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ. ΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΡΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο Τζαμτζης επεζησε.Οι Σκυδραίοι πρέπει να ειναι δηλαδη πολύ ευχαριστημένοι που τον εχουν εκλεξει τοσα πολλα χρόνια βουλευτή.Εγω δεν ξερω κανενα σπουδαίο έργο στη Σκύδρα.Τον Πασχαλίδη ομως στην Αλμωπία τον φάγανε.Ήταν τόσο πολύ καλύτερος ο Τζαμτζής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ιορδάνη είσαι γνωστός για τις ζαβολίες σου από το σχολείο. Γεννηθήκαμε την ίδια χρονιά το 1961. Εγώ είμαι ασφαλισμένος στην προεραιτική του ΟΓΑ από το 1988. Δεν ξέρω εσύ πότε ασφαλίστηκες. Ήμουν καλύτερος μαθητής από εσένα. Εγώ θα βγω στη σύνταξη -αν δεν το αλλάξετε πάλι - στα 67. Δεν ξέρω εσύ πότε; Αλλά με την ψήφο σου ακόμη 2 χρόνια με πρόσθεσες και από τα 65 πάω στα 67. Τα 40 χρόνια είναι πάπαλα. Το ξέρεις πολύ καλά. Άσε τα αγιάσματα και πρόσεξε τα στόματα του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΤΖΗ1 Μαρτίου 2013 στις 9:18 μ.μ.

    ΕΑΝ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΜΤΖΗ ΠΕΣ ΡΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ; ΠΑΡΑΜΥΘΑ, ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΛΕΤΕ .Ο ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΑΦΗΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ, ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΧΟΛΕΙΑ. Η ΣΚΥΔΡΑΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.ΑΥΤΟΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΟΡΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ. ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΠΑΕΙ. ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΧΕΙ, ΟΓΑ. ΕΙΣΤΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ. Ε ΞΥΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαρία από Προφήτη1 Μαρτίου 2013 στις 11:24 μ.μ.

    ε! οχι και ευνοούμενη η αργότισα! που είναι εκείνα τα παραμύθια που ζητούσες να βγαίνουμε στα 55; και τώρα μας πήγες στα 67; Γιατί όσες θα βγαίνουμε τα προσεχη 20 χρόνια, όλες στα 67.
    Οι σημερινές εικοσάρες αγρότησες, μετά από 40 χρόνια θα βγουν στα 62. Αν φυσικά υπάρχει ΟΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΑΝΗ ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ?ΠΑΨΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News