Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Δήμος Σκύδρας: Διάθεση Ελαιολάδου σε οικονομική τιμή

Ανακοίνωση για διάθεση Ελαιολάδου

Ο Δήμος Σκύδρας έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ανάληψη μέτρων κοινωνικής αλληλεγγύης, απευθύνθηκε σε παραγωγούς, αξιολογώντας την ποιότητα και το κόστος των προϊόντων ώστε να προσφέρει την δυνατότητα στους παραγωγούς να διαθέσουν απευθείας – χωρίς τη μεσολάβηση μεσαζόντων – συγκεκριμένα γεωργικά προϊόντα στους δημότες του.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Σκύδρας σε συνεργασία με τον Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Στύψης Λέσβου προχωρά στην διανομή ελαιολάδου.

Θα διατίθενται δύο τύποι ελαιολάδου, παρθένο ελαιόλαδο στη τιμή των 14,00 ευρώ, καθώς και εξαιρετικά παρθένου στην τιμή των 14,80 ευρώ σε συσκευασία των 5 Λίτρων.

Οι ενδιαφερόμενοι δημότες, μπορούν να συμπληρώνουν το έντυπο παραγγελίας από τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο στο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης, εργάσιμες μέρες από τις 09:00π.μ. Έως 14:00μ.μ.

Στο έντυπο παραγγελίας θα δηλώνετε το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, κινητό τηλέφωνο και η ποσότητα που επιθυμείτε, ώστε να σας δοθεί αριθμός προτεραιότητας.

Η κάθε παραγγελία δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 40 λίτρα (8 συσκευασίες των 5 λίτρων) Σκοπός του Δήμου Σκύδρας είναι να προσφέρει στους καταναλωτές ελληνικά αγροτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας στην τιμή παραγωγού και να προστατέψει το αγροτικό εισόδημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News