Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Αριδαία: Προσπάθειες για την καλύτερη λειτουργία της λαϊκής αγοράς

"Γίνονται προσπάθειες για να λειτουργήσει καλύτερα η λαϊκή αγορά"

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας στη Λαϊκή Αγορά της Αριδαίας.

Όπως είχε δηλώσει παλαιότερα η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κατερίνα Μπαγκή, «εδώ και ένα χρόνο γίνονται προσπάθειες για να λειτουργήσει καλύτερα η λαϊκή αγορά.

Μετά από πολλές γραπτές και προφορικές καταγγελίες ξεκινήσαμε να κάνουμε μια καταγραφή και να διαχωρίσουμε τους νόμιμους από τους παράνομους πωλητές.

Διαπιστώσαμε ότι πολλοί από αυτούς είναι παράνομοι, δεν έχουν άδειες, δεν πληρώνουν το αντίτιμο που είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν στην Περιφέρεια.

Έτσι, ορίστηκε, όπως επιβάλει ο σχετικός νόμος, μια επιτροπή ελέγχου για τις λαϊκές αγορές, η οποία με τη βοήθεια της Δημοτικής Αστυνομίας και της Αστυνομίας κάνει τακτικούς ελέγχους.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια η λαϊκή αγορά της Αριδαίας δεν λειτουργούσε σωστά και όπως ορίζει ο σχετικός νόμος.

Εμείς σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της λαϊκής αγοράς και με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου αποφασίσαμε να λειτουργούν σωστά και οι πωλητές της λαϊκής και τα καταστήματα που βρίσκονται μέσα σε αυτήν.

Παραδείγματος χάριν δεν μπορούν να υπάρχουν μέσα στον συγκεκριμένο χώρο αμάξια και φορτηγά, ώστε να υπάρχουν διάδρομοι για την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων».

5 σχόλια:

  1. kairos itan poia,,,prepei na stamatisei auto to mpaxalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oi laikatzides den sebonte tipota na mazeutoune ligo prin oi magazatores arxeisoun na tous plakonoun sto ksulo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την καθαριότητα να προσεξετε.Το παζαρι της Αριδαιας παντως ειναι πολιτιστικό συμβολο της πόλης και της περιοχής.Σχεδόν σαν αξιοθέατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα την ωρα που τελειωνει και μιλα για πολιτιστικο συμβολο, βρωμα και δυσοδια, δεν ενδιαφερει τους παζαρτζηδες τιποτα, ειδικα εκει στα ψαραδικα σουρχετε αναγουλα, εστια μολυνσεως, βουνα τα σκουπιδια.Οσο για τους παρανομους καιρος ειναι να γινει κατι, οποιως θελει οπου θελει, τα πραγματα δυσκολεψαν και θα πεσει ξηλο καποια στιγμη.Το ποιο σωστο θαταν να φυγει το παζαρι εκτος πολεως, να ξεβρομιση η πολη.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News