Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Μεϊμαράκης σε Παυλόπουλο: "Έλα να γλύψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος"

"Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του γλείψεις τον π...ο. Αμα θες έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος"

Δεν πίστευαν στ' αυτιά τους οι βουλευτές που βρέθηκαν στα ορεινά έδρανα της Βουλής κατά την διάρκεια ονομαστικής ψηφοφορίας για άρσεις ασυλίας συναδέλφων τους.

Όλα έγιναν με αφορμή όσα είχε πει νωρίτερα ο Προκόπης Παυλόπουλος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για την υπόθεση στην οποία έχει ακουστεί το όνομα του Προέδρου της Βουλής.

Έτσι, ποιός είδε τον κ. Μεϊμαράκη και δεν τον φοβηθηκε.

Σύμφωνα με τους παριστάμενους ακούστηκε να λέει στον κ. Παυλόπουλο:

"Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του γλείψεις τον π...ο. Αμα θες έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος".

Ο κ. Παυλόπουλος έμεινε άφωνος στο άκουσμα των λέξεων που έβγαιναν από το στόμα του Προέδρου της Βουλής. Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους ο κ. Παυλόπουλος έδωσε την δική του εκδοχή που είναι πιο... κόσμια.

ΕΥ. ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: Γιατί ρε Προκόπη πήγες το πρωί και έγλειφες τον Χατζηνικολάου;

ΠΡ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Που το κατάλαβες ρε Βαγγέλη;

ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: Μου το είπαν. Εσύ δεν έλεγες για τον εκρηκτικό χαρακτήρα μου;

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό κατάλαβες;

ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: Να ξέρεις ότι όποιος γλείφει τον Χατζηνικολάου είναι απέναντι μου.

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ δεν γλείφω τον Χατζηνικολάου, άρα δε με αφορά.

---
Πηγή: newsit.gr

7 σχόλια:

  1. Δεν έχω τίποτε με τους λιμενεργάτες. Τέτοιο λεξιλόγιο δε χρησιμοποιούν ούτε αυτοί. Ο πρόεδρος της βουλής πρέπει να είναι πολιτικό πρόσωπο που να εκπέμπει ήθος και σεβασμό. Είναι τέτοιο πολιτικό πρόσωπο ο Μεϊμαράκης; Κρίμα!!!!!
    ΥΓ: Η υπόθεση για την οποία τον κατηγορεί ο Λιβανός είναι τελικά μια μπαρούφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά λέει ο λαός¨τα ράσα δεν κάνουν τον παπά¨..ούτε το κουστούμι ...και ότι ¨το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι¨..είναι γεγονός ότι όλο και συχνότερα η αργκό κάνει την εμφάνισή της στα σαλόνια της Ευρώπης και όχι μόνο..ντροπή και αίσχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΊΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Ή ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Ή ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Ή ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΣΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΡΙΑΛΝΙΟΥΣ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩΣΑΝ ΜΕΣΑ. ΕΔΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙς ΕΞΟΥΣΙΕς ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!!! ΜΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΗ!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ Κ ΕΣΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΣ ΠΑΝΦΤΩΧΟΣ Κ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ!!! Κ ΑΥΤΟΙ ΓΕΛΑΝΕ Μ ΕΜΑΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ( ΚΑΙ ΤΩΝ 300) ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΟ. ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News