Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Κοσμοσυρροή στα Ριζοχωρίτικα - Πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Πλήθος κόσμου βρέθηκε χθες το βράδυ στα 4α Ριζοχωρίτικα 2012.

Μία μοναδική εκδήλωση με πλούσιο ποντιακό πρόγραμμα, πολύ χορό και τραγούδι.

Η οργάνωση, την οποία ανέλαβε για άλλη μια φορά ο ΜΠΣ Ριζοχωρίου «Τοξίδου Ελένη», ήταν άριστη και όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:














7 σχόλια:

  1. Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Η ΚΑΛΔΕΡΕΜΤΖΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΘΕΙ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να ρωτήσω το aridaia news οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι από άτομα που ήταν εκεί ή από διαχειριστές της σελίδας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βίντεο και οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τους διαχειριστές του ARIDAIA NEWS!

      Διαγραφή
    2. Ωραια και χαιρομαι που ενημερωνεται τον κοσμο αλλα δεν ειναι λιγο αδικο, δεν αναφερομαι για αυτην την εκδηλωση, που αυτες τις μερες και απο διαφημησεις αλλα και απο αφιεροματα που κανετε με αρθρα στα χωρια που εκαναν εκδιλωσεις αδικιται αλλα χωρια της αριδαιας που ειχαν εκδιλωσεις

      Διαγραφή
    3. Δυστηχώς λόγω άλλων υποχρεώσεων δεν μπορούμε να πηγαίνουμε σε όλες. Επίσης πολλές φορές τυχαίνει την ίδια μέρα να υπάρχουν εκδηλώσεις σε περισσότερα από ένα χωριά. Όσο για τις διαφημίσεις που αναφέρεις, θέλω να σου πω πως ότι μας στέλνουν οι διοργανωτές της κάθε εκδήλωσης, το αναρτούμε. Έχεις δίκιο που λες ότι αδικούνται κάποια χωριά αλλά πραγματικά προσπαθούμε να καλύπτουμε όσες περισσότερες εκδηλώσεις μπορούμε.

      Διαγραφή
    4. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ARIDAIANEWS ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ.... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΤΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΛΟΥΝΤΕΜΙΑ.

      Διαγραφή
  3. Αυτο που συμβαινει με το Αριδαια Νιουζ δεν το ξαν αβλεπαμε, τωρα τα παιδια τρεχουν συνεχως και μακαρι να το κανουν σ ολα τα χωρια.Ευχομαι να το καταφερετε μια μερα να μην εχει κανεις παραπονο, παντως μπραβο στο Αριδαια Νιουζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News