Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Νέα έκκληση του Φιλοζωικού Συλλόγου Αλμωπίας

"Κλεισμένα μέσα σε ένα κλουβί περιμένοντας την δική τους μοίρα"

Ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αλμωπίας "Η Ελπίδα":

"Θέλουμε να οργανώσουμε μία ομάδα από εθελοντές οι οποίοι μία φορά την εβδομάδα θα επισκέπτονται τα σκυλάκια που φιλοξενούμε στον μικρό χώρο της φιλοζωικής, για να περνούν λίγο χρόνο μαζί τους.

Να τα παίζουν, να τα κοινωνικοποιούν, να τους δίνουν ένα χάδι και λίγη αγάπη και να τα βγάζουν και καμιά βολτίτσα εκεί γύρω.

Κάποια ζώα μένουν για πολύ καιρό εκεί μέσα περιμένοντας την δική τους ευκαιρία να βρουν μία καλή οικογένεια. Κάποια μένουν πολύ καιρό εκεί περιμένοντας τον δήμο να πάρει την απόφαση να ξεκινήσει τις στειρώσεις. Κλεισμένα μέσα σε ένα κλουβί περιμένοντας την δική τους μοίρα.

Ελάτε να τα γνωρίσετε, να τους δώσετε λίγη από την προσοχή σας και να είστε σίγουροι ότι θα σας ανταποδώσουν στο μέγιστο αυτή την προσοχή με πολλά κουνήματα ουράς και άπειρα γλειψίματα!

Στείλτε μας μήνυμα στο facebook, πάρτε μας τηλέφωνο (6974711945) ώστε να βρούμε ημέρα και ώρα που να βολεύει όλους.

4 σχόλια:

  1. αν επιτελους βρεθηκε χωρος να μαζευτούν τοτε όλοι θα στηριξουμε την προσπαθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΑΓΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα μπράβο ήταν για άλλες εποχές.Τώρα μαζεύουμε τα αδέσποτα γιατί οι εποχές αγριέψαν.Δεν κάνουμε δημοσιες σχέσεις με το φιλοζωικό.Βάζουμε παλιά ρουχα και δρόμο δρόμο μαζεύουμε όλοι οι φιλόζωοι τα αδέσποτα.Τιποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείς τώρα εσύ; Μπορείς να μας το κάνεις πιο λιανά;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News