Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Γιώργος Καρασμάνης – Διονύσης Σταμενίτης: Οι δύο «γαλάζιοι» νικητές της Πέλλας!

Οι δύο νικητές της ΝΔ στην Π.Ε. Πέλλας

Δύο έδρες κατάφερε να κερδίσει η ΝΔ στο Ν. Πέλλας, τις οποίες καταλαμβάνουν οι Γιώργος Καρασμάνης και Διονύσης Σταμενίτης.

Ο πρώτος έλαβε 10.474 ψήφους, ενώ ο δεύτερος 9.270 αφήνοντας πίσω τους τον Ιορδάνη Τζαμτζή (6.624), τον Άλκη Νουσηκύρου (6.284), την Πόπη Φουντουκίδου (4.081) και την Άννα Βαμβάκη (2.404).

Από τη μία ο Γιώργος Καρασμάνης εκλέγεται για 6η συνεχόμενη φορά έχοντας στο ενεργητικό του...

...τις εκλογικές νίκες του 1996, του 2000, του 2004, του 2007, του 2009 και την τελευταία του 2012.

Από την άλλη, ο Διονύσης Σταμενίτης δοκίμασε για πρώτη φορά τις δυνάμεις του και κατάφερε να αποσπάσει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των «γαλάζιων» ψηφοφόρων της Πέλλας και να εκλεγεί Βουλευτής σε μία πολύ δύσκολη περίοδο τόσο για τη χώρα, όσο και για τα κόμματα. Ο ίδιος, έχει αναφέρει κατά καιρούς ότι ο Νομός μας έχει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία θα πρέπει να αναδείξουμε.
 
 
Τους ευχόμαστε καλή δύναμη!

 

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News