Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Πέλλας - Απέσυρε την υποψηφιότητά της η Ζωγράφου

Κατά τη διάρκεια της Συνεδρίαση η Μαρία Ζωγράφου απέσυρε την υποψηφιότητά της για προσωπικούς της λόγους

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Πέλλας, η οποία καταπιάστηκε με τα πρόσωπα που κατέθεσαν αίτηση για να είναι υποψήφιοι με τη ΝΔ.

Εκεί βρέθηκαν όλοι όσοι επιθυμούν να συμπεριληφθούν στο κόμμα και είχαν την ευκαιρία να μιλίσουν και να εκφράσουν τους προβληματισμούς και τις ιδέες τους.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης η Μαρία Ζωγράφου απέσυρε την υποψηφιότητά της για προσωπικούς της λόγους. Ωστόσο, ανέφερε ότι...

...θα αγωνιστεί για το κόμμα όπως θα έκανε και αν ήταν υποψήφια.

Το παρών έδωσαν και ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

4 σχόλια:

  1. Kρίμα για την Ζωγράφου. Πολύ αξιολογη υποψηφιότητα θα ήταν. Εύχομαι ο λόγος απόσυρσης να μην ήταν κάτι σοβαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ! ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Μαρια Ζωγραφου ειναι μια σοβαρη παρουσια στην παεριοχη μας και θα ειναι καποια στιγμη Βουλευτης και ολοι εμεις οι φιλοι της θα την στηριξουμε γιατι το αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει αυτογνωσία και επίγνωση της πραγματικότητας και (κυρίως) δεν καβάλησε το καλάμι όπως κάποιες άλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News