Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΤΕΛΙΚΟ: Μοναδικός υποψήφιος για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος

Η υποψηφιότητα Παπουτσή δεν ήταν σύμφωνη με το καταστατικό

Τον Ευάγγελο Βενιζέλο ανακήρυξε ως μοναδικό υποψήφιο για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ το Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος, καθώς έκρινε ότι ήταν η μοναδική υποψηφιότητα που πληρούσε τις προϋποθέσεις που ανέφερε το καταστατικό.

Όπως έκριναν, οι υποψηφιότητες Παπουτσή και Τζουμάκα δεν ήταν σύμφωνες με το καταστατικό.

Η υποψηφιότητα του κ. Βενιζέλου έλαβε 189 υπογραφές (190 με τη δική του).

Ο κ. Παπουτσής είχε ζητήσει οι υποψηφιότητες να μην συνδέονται με υπογραφές, ενώ ο κ. Βενιζέλος επέμενε να τηρηθεί το καταστατικό, δηλαδή υποψήφιος να είναι όποιος συγκεντρώνει το ένα τέταρτο των υπογραφών.

Σε δηλώσεις του ο κ. Τζουμάκας...

...εξέφρασε τη διαφωνία του με την απόφαση του Συμβουλίου και δήλωσε ότι δεν μπορούν να αποκλείονται υποψηφιότητες που έχουν συνέπεια στην παράταξη.

Μιλώντας στα ΜΜΕ μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος έκανε λόγο για μία ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία και τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ ξεκινά με συσπείρωση γύρω από τη νέα του ηγεσία. Παράλληλα, κάλεσε τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να πάρουν μέρος στη διαδικασία της επόμενης Κυριακής, ώστε να «δώσουμε τη μάχη με το λαό και για το λαό».

---
Πηγή: skai.gr
 

9 σχόλια:

  1. Tote giati na psifisoun?uparxei periptosi na min vgei o Venizelos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ? ΑΛΛΑ ΚΟΡΕΑ.

      Διαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟ 2007 ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΟΜΠΟ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τρέξτε πασόκοι να ψηφίσετε τον έναν και μοναδικό υποψήφιο

    με ποσοστά τσαουσέκου!!!!

    πρόβατα!
    μεγάλη δημοκρατική παράταξη με 1 υποψήφιο
    μοαυαχαααααα για γέλια είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια γροθιά οι βαρόνοι των ΜΜΕ στηρίζουν Βενιζέλο και περιμένουν κασαδούρα…

    Τι σύμπτωση!
    Όλοι οι βαρόνοι των ΜΜΕ στο πλευρό του Βενιζέλου.
    Μπόμπολας, Ψυχάρης, Αλαφούζος, Κοντομηνάς, Αναστασιάδης,κλπ.
    Πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Το Mega μόνο μέσα στο 2011 είχε ζημιές πάνω από 21 εκατ. ευρώ.
    Ενώ τα μαγαζιά των υπολοίπων έχουν δάνεια που ξεπερνούν κατά πολύ τα 20 εκατ. ευρώ το καθένα και κυνηγούν νέες δανειοδοτήσεις.
    Όλοι τους εναποθέτουν τις ελπίδες στο Βενιζέλο ως πολιορκητικό κριό στις τράπεζες για να πέσει χαρτούρα στα ταμεία τους.
    Όσο για τους απλούς δανειολήπτες αυτοί να κόψουν το κεφάλι τους.
    Άλλωστε δεν είμαστε όλοι ίσοι σ’ αυτή τη ζωή…

    υ.σ. Για τους σύντροφους στον Νομό μας :Είναι θέμα χρόνου(λίγου κατά τη γνώμη μου)να συνειδητοποιήσουν και οι τελευταίοι(αυτοί που ακόμα τρώνε ή ελπίζουν ότι θα το κάνουν στο μέλλον) στο πασοκ, ότι αυτή η "σελίδα" ήταν η ... τελευταία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αληθεύει ότι από τα 2 ευρώ των ψηφοφόρων που θα εισπραχτούν την επόμενη Κυριακή θα εξοφληθεί ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ για την ΣΑΟΥΝΑ της Ιπποκράτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ζήτω ή νέα δημοκρατία του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΑΓΓΕΛΑΣ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ! Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΕΣΩ ΔΕΗ! ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο (ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Βαγγέλας όσο παχύδερμος είναι, άλλο τόσο διακατέχεται από μανία, πόρωση, αισχρότητα, βαρβαρότητα, κάλυψε αποδεδειγμένα βρώμικες καταστάσεις στήν ΣΔΟΕ, εξωφλεί γραμμάτια ημέτερων βρώμικων ΜΕGA..καναλιών πού προάγουν τήν λάσπη, τήν διαπλοκή, τό ψέμα, τό βόλεμα, τήν αναξιοκρατία. Χαρείτε τόν βαθυστόχαστο πολυλογά Ηγέτη σας καί όλοι τρέξτε νά τόν ψηφίσετε μπορεί νά μήν εκλεγεί γιατί είναι ο μόνος υποψήφιος τού Πασόκ ! ξεχάστε τίς συγκεντρώσεις στήν βουλή, πού κάνατε όλοι σας αγανακτισμένοι. Αντιδρώντας γιά τά απάνθρωπα μέτρα πού μάς έβαλε καί τό χαράτσι στήν Δ.Ε.Η, έξτρα φόρους δίχως τελειωμό, περικοπές μισθών, ανεργία, 4τράωρα εργασίας δουλειές τής στέρησης καί υποτέλειας. Έλεος συντρόφια ! θυμάστε τά καρβέλια τών χαλεπών καιρών, πληρώστε δόσεις δανείων γιά άλλα 40-50 χρόνια μέ μισθούς πείνας γιά νά εξιλεωθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News