Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Β. Γιουματζίδης: "Άκαιρη και αναίτια η αντικατάσταση του Διοικητή του Νοσοκομείου Έδεσσας"

Ανακοίνωση

Παρόλο που θεωρώ αυτονόητη τη γνώση και το πολιτικό κριτήριο των κατοίκων του Νομού Πέλλας, θα ήθελα να δηλώσω για την αποκατάσταση της αλήθειας, ότι ποτέ δεν ζήτησα την αντικατάσταση του Αναπληρωτή Διοικητή των διασυνδεμένων Νοσοκομείων Έδεσσας – Γιαννιτσών (κοινώς: Διοικητής Έδεσσας).

Ταυτόχρονα, θα ήθελα να ενημερώσω ότι η πρώτη προσπάθεια αλλαγής του ξεκίνησε από το Νοέμβρη του 2011, 3-4 μέρες μετά την ορκωμοσία του με το παλαιοκομματικό επιχείρημα ότι «ο βουλευτής είναι ισχυρός όταν και εφόσον διορίζει ανθρώπους ΔΙΚΟΥΣ του». Μετά από σφοδρή αντίδρασή μου, μαζί με τον συνάδελφο βουλευτή Ηλία Θεοδωρίδη, σε επίπεδο πολιτικής διάστασης για την τότε άστοχη μεθόδευση η απόφαση του Υπουργού Υγείας ανακλήθηκε! Θα ήταν παράλειψη να μην τονίσω ότι η επιλογή του κ. Γαβρίδη Μιχάλη ήταν αποτέλεσμα αξιολόγησης από πλευράς του Υπουργείου, όπως ρητά μας δήλωσε ο κ. Υπουργός.

Η αναιτιολόγητη απομάκρυνση του απερχόμενου Αναπληρωτή Διοικητή, εκτός από το προσωπικό ζήτημα που δημιουργεί γι’ αυτόν, εγείρει...

...τεράστιο πολιτικό ζήτημα μιας και συντελείται αντιθέτως με την φιλοσοφία και λογική της ΝΕΑΣ ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ για αξιοκρατία, διαφάνεια και αυστηρή τήρηση των Νόμων.

Έτσι, ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών οι προσπάθειες για ψηφοθηρικού χαρακτήρα αλλαγές σε οργανισμούς και ιδρύματα ουσιαστικά φέρνει το αντίθετο από το «αναμενόμενο» αποτέλεσμα, μιας και ουσιαστικά επιτρέπει τους αρχιερείς αυτής της πολιτικής, όπως μερικοί πρώην βουλευτές της ΝΔ να αυτοαναγορεύονται σε «προστάτες» του ΕΣΥ και κυρίως του Γ.Ν. Έδεσσας, όταν επί 5,5 και πλέον χρόνια δημιούργησαν τεράστια οικονομικά και διαχειριστικά προβλήματα σ’ αυτό.

Καλώ τους εκφραστές της πολιτικής της αναξιοκρατίας, της αδιαφάνειας και του προσωπικού πολιτικού συμφέροντος, σ’ όποιο κόμμα και αν ανήκουν, να αντιληφθούν ότι ο λαός του Νομού έχει ξυπνήσει πλέον και θα τους αντιμετωπίσει ανάλογα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News