Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Η συνάντηση του κινήματος των ενεργών πολιτών της Αλμωπίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν περίπου 25 άτομα, αναφέρθηκε ο στόχος της ομάδας

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή στο Δημαρχείο της Αριδαίας η προγραμματισμένη συνάντηση η οποία στοχεύει στη σύσταση μια ομάδας ενεργών πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν περίπου 25 άτομα, αναφέρθηκε ο στόχος της.

Όπως είπαν τα μέλη, «στόχος είναι να αφυπνίσουμε τους συμπολίτες μας, να τους ενημερώσουμε, να κάνουμε δράσεις αλληλεγγύης».

Επιπλέον, τονίστηκε ιδιαίτερα ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα είναι πολιτικοποιημένη, όχι όμως κομματικοποιημένη και πως δεν γίνεται υπό την αιγίδα ούτε του Δήμου, ούτε κάποιου άλλου φορέα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης...

...ακούστηκαν οι απόψεις όλων των παρευρισκομένων, οι οποίοι εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους και τις σκέψεις τους σχετικά με αυτό το νέο εγχείρημα.

Σύντομα η ομάδα θα εκδώσει ένα σχετικό κείμενο με το οποίο θα αναλύει ακριβώς τους στόχους της.

 

31 σχόλια:

  1. μπράβο παιδιά ! και μόνο η διάθεση δείχνει υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ?

      Διαγραφή
  2. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ!! ΟΠΟΤΕ .... ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ??? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΑΑΑ!
    Ο ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ο ΤΖΑΤΖΗΣ Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ(ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ ,ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΩ) ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ "ΤΣΙΜΠΗΣΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μολις ειδαν τον Τζατζη εκει μεσα παθανε ενα ψιλοσοκ λογω του οτι ειναι κλειστο κικλωμα αριστερης προελευσης γι αυτο δεν χαμογελα κανενας τους.

      Διαγραφή
    2. ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ!!!
      ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΎΠΤΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ!!!!!!!
      ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ!!!
      ΜΗΝ ΙΣΟΠΕΔΏΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ....
      ps ΜΆΛΛΟΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΥΡΗΝΕΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ, ΦΟΒΟΎΜΕΝΟΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...

      Διαγραφή
  4. πραγματικα οι φωτο μιλαν μονες τους..η ευρεση απλετου χρονου στις ζωες των ανθρωπων ειναι πολυ σημαντικο πραμα...ειδικα οταν τον δινεις χωρις καποιο σημαντικο λογο.ας εξηγησει καποιος στους ανθρωπους αυτους πως ο δημος ουτε καφενειο ειναι ουτε χωρος μάζωξης αεργων. η δημοκρατια ειτε το θελετε ειτε οχι λειτουργει μεσα απο το κομματα!αυτη την δημοκρατια προτιμα η πλειοψηφια των ελληνων. οποτε η θα ιδρυσει κομμα ο τζατζης με τον λαμπριδη η θα παν στους πολιτικους χωρους που ηταν χθες...ολα τα αλλα ειναι για τις κουμπαρες.. πάντως αρχηγο κομματος ευκολα θα βρειτε στην πολυκαρπη. ειναι δασκαλος διετους (αρα πολυμορφομενος) και μας εταζε οτι ειναι θα γινει βουλευτης στην θεση της ποπης. μετα μας ειπε θα γινει δημαρχος στη θεση του ζερζη και τωρα ισως αρχηγος κομματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ.....

      Διαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ......ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ..........ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ? ΓΙΑΤΙ Ο ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΧΩΡΟ? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δήμος ανήκει σε όλους τους Δημότες φιλαράκι....Δεν ζητήθηκε το σπίτι σου!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. ΩΡΑΙΑ!!! ΑΣ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΚΙ Ο ΤΖΑΤΖΗΣ!! ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΤΟΥΣ!! ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ!!! ΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ Ν ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ!! ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΛΕΞΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!! ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ!!
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!! ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΣΑΣ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ!! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η διάκριση πλέον σε αριστερά και δεξιά δεν είναι αρκετή!!!!!
    Υπάρχουν τα κόμματα και οι άνθρωποι του κατεστημένου που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και από την άλλη όλοι οι άλλοι…. Προφανώς, το τέρας του κατεστημένου και οι άνθρωποι του αντιστέκονται να μην αλλάξει τίποτε …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ήμουν και εγώ την Κυριακή στην συνάντηση.
    Θα ήθελα να απευθυνθώ πρώτα σε αυτούς που ήταν εκεί: Δεν πειράζει αν ακούσουμε πικρόχολα και κακόβουλα σχόλια, θα υπάρχουν και αυτά. Δεν μπορεί να αρέσεις σε όλους, αλίμονο.
    Ακόμα θα ήθελα να απευθυνθώ σε όσους δεν ήταν στην συνάντηση. Δεν νομίζω ότι σε παρόμοιες κινήσεις ενεργών πολιτών που έγιναν στην Πιερία, στην Αμαλιάδα και αλλού να έπαιξε σημαντικό ρόλο η πολιτική ταυτότητα όσων ήθελαν να προσφέρουν. Αν υπάρχει βέβαια σήμερα κομματική ταυτότητα πλέον.
    Επόμενη συνάντηση Τρίτη 13 Μαρτίου στην Εύξεινο Λέσχη στις 18:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ούτε ο Τζάτσης της ΝΔ το ξεκίνησε ούτε ο Λαμπρίδης του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά είναι δικαιολογίες για εκείνους που δε θέλουν το διαφορετικό, ούτε καν μιά προσπάθεια για κάτι άλλο.Και οι Πιερείς από κάτι τέτοιο ξεκίνησαν και ανέπτυξαν τη δράση τους σε πολλά πεδία. Όσοι δεν καλύφθηκαν ήταν όσοι δεν "ψωμί". Όλα τα άλλα είναι μπλα, μπλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ούτε ο τζάτσης της νδ το ξεκίνησε ούτε ο λαμπρίδης του συριζα. αυτό βολεύει εσάς που πριν ακόμη δείτε τί γίνεται κρίνετε εκ του καναπέ και θέλετε να πιστεύετε ότι είστε large. γνήσιοι αρδαιώτες, καθίστε χαλαρά και πιείτε το καφεδάκι σας, έχετε σοβαρές δουλειές, αφήστε τους άεργους να μετατρέπουν σε "καφενείο" το δημαρχείο. σας βολεύει αυτό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ..πρώτα από όλα είμαστε πολίτες της Αριδαίας....δεν υπάρχει κανένα κομματικό κίνητρο στην ομάδα αυτή,κάνουμε ανοιχτή πρόταση σε όλους τους κατοίκους της επαρχίας μας...αν σας ενοχλεί απλά ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ - ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ! ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΑΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ . ή ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ "ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗΣ" ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ή ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ . ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ "ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΩΝ ΓΚΑΛΟΠ" ΣΑΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ , ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ , κλπ . ΒΓΕΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΙ "ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ" . ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ....

      Διαγραφή
  14. Μια «επώνυμη» καλημέρα σε όλους τους ανώνυμους που προηγήθηκαν.

    Εάν κάποιοι, μετά από όλα αυτά που έγιναν τα τελευταία χρόνια, εξαρτώνται ακόμη από κομματικούς μηχανισμούς και κομματάρχες που δεν τους «επιτρέπουν» ούτε καν να σκέφτονται ας συνεχίσουν να ακολουθούν ως πιστοί «δούλοι» τα «αφεντικά» τους. Δεν έχουν όμως το δικαίωμα να επιτίθενται ανώνυμα σε όποιον σκέφτεται και δρα διαφορετικά από αυτούς.

    Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να απαγορεύσει κανέναν να σκέφτεται, να προβληματίζετε, να συζητά, να οργανώνεται, να δρα.

    Εάν κάποιοι θέλουν να ξεφύγουν από τα παλιά, τα τετριμμένα, τα κομματικά ας μας ακολουθήσουν.

    Τους περιμένουμε να διαμορφώσουμε μαζί κάτι διαφορετικό, όχι κομματικό, αλλά πολύ κοινωνικό.

    Την Τρίτη 13/03 στην Εύξεινο Λέσχη (18:00).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειναι τουλαχιστον ανανδρο, να σχολιαζεται τον Λαμπριδη, και τους υπολοιπους, κρυμμενοι πισω απο την ανωνυμια σας. ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συναντιόμαστε ξανά σήμερα 13/03/2012 στις 18:00 στην Εύξεινο Λέσχη.
    ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα πρέπει να ξεσηκωθούν όλοι, ανεξάρτητα από τι μας χώριζε στο παρελθόν. Θα πρέπει να μας ενώσει η αβεβαιότητα του μέλλοντος.
    Πολλά τα παραδείγματα ξεσηκωμού καθημερινά. Ενημερωθείτε αλλά όχι από την τηλεόραση.
    Παράδειγμα: Τετάρτη 21/03/2012 Ποιητική "λιτανεία" ενάντια στην κρίση στην Αθήνα με στίχους, εικαστικά λάβαρα και πανό, διαμαρτυρόμενοι, υψώνοντας την παράδοση μας, 100 εκδοτικοί οίκοι, καλλιτεχνικοί φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ξένα πανεπιστήμια και πολίτες.
    Γενικά ξυπνήστε και αν θέλετε πάτε αλλού, όπου εκφράζεται ο καθένας. Αλλά κάντε κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΘΑ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΙ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ! ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΤΕΙΡΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ;

      Διαγραφή
    2. Δουλευω απο το πρωι ως το βραδυ, δεν ειμαι υπαλληλος ουτε δασκαλος να δουλευω τετραωρα και 100 μερες το χρονο.Ακουσες ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, αντε δεν εχω καιρο για χασιμο.

      Διαγραφή
    3. ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΘΕΜΑ ΠΡΟΤΕΡΕΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ...ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΛΛΟΘΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΗΣΩ ΔΟΛΟ...ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΜΑΣ….

      Διαγραφή
  19. Σάββας Λαμπρίδης14 Μαρτίου 2012 στις 9:37 π.μ.

    Αγαπητοί συμπολίτες ...
    Επειδή η επωνυμία είναι δήγμα κοινωνικής υγείας και δημοκρατίας
    η κουκούλα της ανώνυμης άποψης δε βοηθάει στην προώθηση του διαλόγου ... ας έχουμε το θάρρος της άποψης μας ΕΠΏΝΥΜΑ!
    Το προσφιλές άθλημα των ευνουχισμένων κακεντρεχών κανιβάλων που για τη μιζέρια τους φταίει πάντα κάποιος άλλος, οδήγησε αυτό τον τόπο στην καταστροφή.
    Η άρνηση να δρούμε,τόσα χρόνια,μαζικά,σαν Πολίτες και όχι σαν άκαμπτα κομματικά φερέφωνα αποστέγνωσε την Κοινωνία και της στέρησε τεράστιες δυνάμεις ώστε να αντισταθεί αυτές τις δύσκολες στιγμές !
    Καλό το διαδίκτυο αλλά καλύτερη η πραγματική ζωή και η επώνυμη σύγκρουση με όλα αυτά που μας καταστρέφουν!
    Όσο για την κομματική ταυτότητα των συμμετεχόντων, ας σκεφτούμε ότι μπορεί να διαφωνούμε αλλά μπορούμε τώρα πλέον να συζητάμε αρνούμενοι το Νέο Εμφύλιο που μας προετοιμάζουν και να δημιουργήσουμε μια συμπαγή κοινωνία !
    Όσο για τους υπαλλήλους και τους δασκάλους που έχουν χρόνο και κάποιοι δεν έχουν χρόνο ... η ώρα μπροστά στο χαζοκούτι (TV,PC) ας γίνει δράσει !!!
    Ευχαριστώ πολύ...και σας προτρέπω να πλαισιώσετε αυτή την κίνηση για να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ αυτά που μας ΣΤΕΡΗΣΑΝ και μας ΣΤΕΡΟΥΝ σαν ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΒΒΑ.
    ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΑΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ.
    ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://www.facebook.com/ToMenymaTes25esMartiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News