Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Έβαλαν το παιδί τους να τρέχει γυμνό στο χιόνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Το αγοράκι εμφανίζεται συχνά να κλαίει και να εκλιπαρεί τους γονείς του να το πάρουν αγκαλιά. Αντίθετα, αυτοί το προτρέπουν να συνεχίσει να τρέχει και του ζητούν ακόμα και να ξαπλώσει στο χιόνι.

Σωρεία αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και απεικονίζει ένα 4χρονο αγοράκι από την Κίνα, πιεζόμενο από τους γονείς του να τρέχει ημίγυμνο στους δρόμους της Ν. Υόρκης.

Το σύντομο αυτό βίντεο, το οποίο είδαν χιλιάδες άτομα στο Ίντερνετ, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.
Οι γονείς, δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι το έκαναν για να ενδυναμώσουν το χαρακτήρα και την υγεία του παιδιού τους.

Το αγοράκι, το οποίο υποχρεώθηκε από τους γονείς του να τρέχει σε ένα γεμάτο από χιόνι πεζοδρόμιο, εμφανίζεται συχνά να κλαίει και να εκλιπαρεί τους γονείς του να το πάρουν αγκαλιά.

Αντίθετα, αυτοί το προτρέπουν να συνεχίσει να τρέχει και του ζητούν ακόμα και να ξαπλώσει στο χιόνι.
Ο πατέρας, ονόματι Χε, επιχειρηματίας από τη Νανκίν της ανατολικής Κίνας, πήγε τον περασμένο μήνα με την οικογένειά του διακοπές στη Νέα Υόρκη με την ευκαιρία του νέου σεληνιακού έτους, όπως δήλωσε, ο Σιν, ένας συνεργάτης του.

«Το παιδί, το οποίο είχε γεννηθεί πρόωρα και με κακή υγεία, ακολουθεί από πολύ μικρότερη ηλικία αυστηρό πρόγραμμα με σκοπό να ενδυναμωθεί ο χαρακτήρας του και να ξεπεραστούν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει», δήλωσε ο Σιν.

«Όταν ήταν ακόμη ενός έτους άρχισε να κολυμπάει σε νερό το οποίο είχε θερμοκρασία 21 βαθμούς», τόνισε ο Σιν.

«Πριν τρέξει έκανε μισή ώρα ζέσταμα», υποστήριξε ο Σιν.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:


6 σχόλια:

  1. πωωωωω σα δεν ντρεπονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. are gamimeni bastardoi kinezoi .. palio aderfes.. na gamithite palioskula

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. axou psyxh mou !!!!giati tou to ekanan ayto to basanhsthrio????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα ρε παιδιά σκεφτείτε το αντίθετο μην είστε στενόμυαλοι .
    Δηλαδή αυτό http://www.youtube.com/watch?v=7BRiQem3734
    και το αποτελέσματα αυτών http://www.youtube.com/watch?v=oojo6uzNrC8&feature=related .αναθεωρήστε .τα αγαθά κόποις κτώνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News