Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Έξαλλη η Σκορδά με αφορμή τα όσα είπε η Μενεγάκη για το διαζύγιό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Έγινε έξαλλη με την Σάσα Σταμάτη

Η χθεσινή κουβέντα της Ελένης Μενεγάκη με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας η παρουσιάστρια δήλωσε πως την περίοδο του διαζυγίου της από τον Γιάννη Λάτσιο είχε πάθει νευρικό κλονισμό, ήταν η αιτία να γίνει σήμερα στο "Πρωινό mou" ο κακός χαμός!

Η Φαίη Σκορδά βγήκε από τα ρούχα της με την επίθεση που έκαναν στην Ελένη οι συνεργάτες της και πιο πολύ από όλους η Σάσα Σταμάτη. "Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση από κάποιον να σου μιλήσει για τα προσωπικά του θέματα κι εσύ να μην ανοίγεσαι ποτέ. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έχει γίνει στο σπίτι κάποιου!", είπε η Φαίη υπερασπιζόμενη την Ελένη Μενεγάκη. "Μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι η Σάσα!", συμπλήρωσε, ενώ ακόμα και όταν πέρασαν σε διαφημίσεις, η Φαίη Σκορδά συνέχισε να λέει με κλειστά τα μικρόφωνα: "Κάνεις λάθος σε αυτό που λες"!

Όσον αφορά στη θέση του συζύγου, με την πρώτη ευκαρία πέταξε το καρφί του για την Ελένη και την εκπομπής της -βλέπετε, οι μνήμες είναι ακόμα νωπές από την προηγούμενη εβδομάδα που η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για "κουτσομπολευτικές" εκπομπές. "Έχει επίγνωση ότι την βλέπει όλη η Ελλάδα", είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την Ελένη και ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: "Ε, όχι και όλη η Ελλάδα! 20% κάνει"...

Δείτε το βίντεο:



1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News