Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

FIFA TEST διαιτητών στα Γιαννιτσά - Πλούσιο Φωτορεπορτάζ

Δείτε φωτογραφίες

Στα Γιαννιτσά διεξήχθησαν οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST) για τους εν ενεργεία αξιολογημένους διαιτητές & βοηθούς διαιτητές Football league, διαιτητών football league 2, υποψηφίων ταλέντων βοηθών διαιτητών football league 2 και υποψηφίων ταλέντων διαιτητών Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Το πρωί της Τρίτης 24-1-2012 παρουσία του νέου αρχιδιαιτητή κ.Γιώργου Δούρου αλλά και του Κύρρου Βασάρα και Μπριάκου , διεξήχθησαν οι αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών & βοηθών διαιτητών με απόλυτη επιτυχία όσον αφορά την οργάνωση των διαδικασιών στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών που έγινε με συνδιοργανωτή την ΕΠΣ Πέλλας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε το θεωρητικό σεμινάριο των διαιτητών και αμέσως μετά την λήξη του παρατέθηκε δείπνο από την ΕΠΣ Πέλλας μέσα σε εγκάρδιο κλίμα όπου ο Πρόεδρος κ. Αλκιβιάδης Νουσηκύρου συζήτησε με τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΚΕΔ / ΕΠΟ διάφορα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο και την διαιτησία .

Στο δείπνο παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφεριάρχης Πέλλας κ.Θεοδωρίδης και οι Δήμαρχοι Έδεσσας & Πέλλας κ.κ. Γιάννου και Στάμκος. Στο πλαίσιο της Διαδικασίας ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πέλλας καθώς και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Παντελίδη Κυριάκο για την συμβολή τους στην διαξεγωγή της ημερίδας.

Δείτε φωτογραφίες:




















 

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News