Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κοσμοσυρροή στη Γιορτή Τσίπουρου Πιπεριάς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η 5η Γιορτή Τσίπουρου Πιπεριάς.

Η εκδήλωση κατακλείστηκε από κόσμο, ενώ το τσίπουρο και τα κρασιά με τα συνοδευτικά τους έρρεαν άφθονα.

Εκεί βρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Τραπεζανίδη, η Βουλευτές ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη και Ηλίας Θεοδωρίδης, ο Βουλευτής ΝΔ Γιώργος Καρασμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ Αθηνά Δούκα, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Τάσος Θεοδωρίδης, η Αντιδήμαρχος Κατερίνα Μπαγκή και ο πρώην Δήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης συνοδευόμενος από τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του Γιώργο Τζιβιτζίδη και Μάκη Δεμίρη.

Τη διοργάνωση ανέλαβε για άλλη μια χρονιά ο Μορφωτικός Σύλλογος, ενώ σημαντική ήταν η βοήθεια του Προέδρου Πιπεριάς Τάκη Χασαπάκη.

Το Aridaia News εξασφάλισε για εσάς ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ και σας το παρουσιάζει:










2 σχόλια:

  1. αρε αριδαια νιουσ πως τουσ πιανεισ παντα σε τοσο καλεσ ποζεσ τουσ πολιτικαντιδες μας. Μπραβο σου αξιζουν πολλα συγχαρητηρια. συνεχισε να μας ενημερωνεισ και μεισ θα συνεχισουμε να σε διαβαζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mia megali xari pros tous politikous...
    apaftoste mas oso mporite akoma perissotero.sas parakalo.walte mas kai alla xaratsia.mioste mas tous misthous kai allo kai kante afksisis.sas parakalo...to aksizoume san laos......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News