Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: "Κομφούζιο" στα Λουτρά Πόζαρ - Δεν έλειψαν τα ευτράπελα...

Το αδιαχώρητο επικράτησε σήμερα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στα Λουτρά Πόζαρ.

Εκατοντάδες παραθεριστές κατέκλυσαν την ευρύτερη περιοχή και έδωσαν μια γερή «ανάσα» στους επιχειρηματίες.

Χαρακτηριστικό της μεγάλης επισκεψιμότητας είναι και το γεγονός, ότι ο δρόμος μέσα στα Λουτρά φράκαρε με αποτέλεσμα να επικρατήσει κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Ωστόσο, τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και οι τουρίστες είχαν την ευκαιρία να «εξερευνήσουν» τα όμορφα μέρη μας και να γνωρίσουν τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες, παραμονή της μεγάλης γιορτής, στα Λουτρά βρέθηκε και ο Δήμαρχος Αλμωπία Δ. Πασόης, ο οποίος έκανε τη βόλτα του και απόλαυσε την υπέροχη τοποθεσία.

Την όμορφη εικόνα χάλασε και σήμερα και χθες, ένας...
...πάγκος με είδη ρουχισμού, ο οποίος στήθηκε παράνομα έξω από την πύλη χωρίς να τον ενοχλήσει κανείς. Ίσως θα πρέπει να υπάρχει καλύτερος έλεγχος και μεγαλύτερη πρωτοβουλία από τους φύλακες και κυρίως από τον Πρόεδρο και τον Διευθύνων Σύμβουλο της Δημοτικής Επιχείρησης. Αυτό ανέφεραν και πολλοί πωλητές που δραστηριοποιούνται εντός.
 

1 σχόλιο:

  1. Ε όχι και παράνομος ο πάγκος ρε παιδιά αφού έπρεπε με κάποιο τρόπο να ξεχρεωθεί η λευκή επιταγή που δόθηκε παραμονές τον εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News