Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

10ήμερο κλείσιμο για 13 καφετέριες στην Αριδαία

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά...δεκατρείς καφετέριες στο κέντρο τις Αριδαίας θα μείνουν κλειστές για δέκα μέρες μετά από καταγγελίες και μηνύσεις που είχαν εις βάρος τους. Οι μηνύσεις έγιναν λόγω της έντασης και της παραβίασης ωραρίου στο οποίο επιτρέπεται να παίζεται η μουσική.

Το παραπάνω θέμα δεν απασχολεί πρώτη φορά την Αριδαία καθώς πολλά είναι τα παράπονα από κατοίκους που μένουν στο κέντρο ότι ενοχλούνται από την ένταση.

Μέχρι το μεσημέρι...
η Δημοτική Αστυνομία μαζί με την αρμόδια Αντιδήμαρχο κ. Μπαγκή θα προχωρήσει στο κλείσιμό τους.

6 σχόλια:

  1. συγχαρητηρια!!!!μεγαλη επιτυχια.......οι επισκεπτες που ερχονται στην πολη μας και θελουν να πιουν ενα καφε στην αριδαια ας πανε στο καπη του δημου στην πλατεια...την καλυτερη περιοδο διαλεξαν να κλεισουν...ουτε ενα ουτε δυο αλλα δεκατρεις καφετεριες στο κεντρο της αριδαιας!οι οποιες τετοιες μερες περιμενουν να δουλεψουν λιγο!ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε μου οι επισκεπτες που θα ερχονται αριδαια και κυριος οι ξενοι εχουν αλλοι νοοτροποια και σημεριζονται τους καΤΟΙΚΟΥς ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗς ΜΟΥΣΙΚΗς ΜΕΤΑ ΤΗς 12.ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ.ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥς ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟ ΓΚΑΡΣΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΗ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν κάποιος θέλει να δουλέψει πρέπει να είναι πιο προσεκτικός. Γνωρίζουμε όλοι το πρόβλημα από την ένταση της μουσικής. και κάποια από αυτά τα καταστήματα δημιουργούν συχνά τέτοιο πρόβλημα. αφού δεν τους νοιάζει αυτούς γιατί να νοιάξει την αστυνομία και τον δήμο; ο καθένας την δουλειά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΓΚΑΡΣΟΝΑΚΙΑ" ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟ. ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιο μισθο και ποιος διμοσιουπαλλιλακο ρε καφρε? και εγω μαγαζι έχω αλλα δεν με ρωτησε κανεις τους πως ξυπναω το πρωι, όταν παιζουν μουσικη τερμα μέχρι τις 4 τα ξυμεροματα? και ναι χαρζιλικη τα δίνουν τα παιδακια που δουλεύουν απο το πρωι μέχρη το βράδι. το τομάρι σασ πάντα κοιτάτε. δεν τον ψηφισα τον Πασοη αλλα μπραβο και σε αυτον και στην μπακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ...ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΜΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12...ΣΕΒΑΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΧΝΕΙΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΦΙΛΕ 12:57...ΣΕΒΑΣΜΟ ΔΙΧΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ!!!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News