Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΕΞΑΗΜΕΡΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

Ο ΕΟΤ θέτει σε εφαρμογή το υποπρόγραμμα εξαήμερων διακοπών (πέντε διανυκτερεύσεις) του προγράμματος «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» 2011-2012. Η διάθεση δελτίων ξεκινάει από 14 Ιουλίου 2011 και μέχρις εξαντλήσεως των 100.000 δελτίων που θα διατεθούν συνολικά για το συγκεκριμένο υποπρόγραμμα.
Πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα συμβεβλημένα καταλύματα στην ιστοσελίδα www.eot.gr και στα ΚΕΠ της χώρας (ΚΕΠ Δήμου Έδεσσας: ΚΕΠ0465 Φιλίππου 33 Έδεσσα, ΚΕΠ0339 Περδίκα 15 Έδεσσα & ΚΕΠ0962 Δημοτικό Κτήριο Άρνισσας).

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

• Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος 2010 (δεν υποχρεούνται τα άτομα με αναπηρία άνω του 67% και οι πολύτεκνοι)
• Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
• Φωτοαντίγραφα βιβλιαρίων ασθενείας σε ισχύ
• Απόδειξη κράτησης μέσω τραπέζης σε κατάλυμα που συμμετέχει στο πρόγραμμα
Για τους αλλοδαπούς φωτοαντίγραφο άδειας παραμονής και εργασίας

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ:
Μόνιμοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου και των ΝΠΔΔ, μισθωτοί και συνταξιούχοι του δημοσίου με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου που δεν είναι δικαιούχοι προγραμμάτων εργατικής εστίας, ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ, ασφαλισμένοι του ΝΑΤ, αυτοασφαλιζόμενοι του ΙΚΑ, ασφαλισμένοι της Πρόνοιας, ανάπηροι άνω του 67% (κάθε χρόνο, εφόσον δεν δικαιούνται δελτία Αγροτικής ή Εργατικής Εστίας).
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΩΣ:
• Μεμονωμένοι δικαιούχοι: 18.000 ευρώ
• Οικογενειακό εισόδημα: 31.000 ευρώ
• Τρίτεκνοι με οικογενειακό εισόδημα: 40.000 ευρώ
Για κάθε προστατευόμενο τέκνο το εισόδημα προσαυξάνεται κατά 1.500 ευρώ.
• Πολύτεκνοι (4 τέκνα και άνω) που ανήκουν σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες ασφαλισμένων, ανεξαρτήτως εισοδήματος, και κάθε χρόνο.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΞΑΗΜΕΡΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ οι δικαιούχοι προγραμμάτων του Οργανισμού Εργατικής Εστίας και του Οργανισμού Αγροτικής Εστίας και όσοι πήραν δελτίο ενός από τα υποπρογράμματα του ΕΟΤ κατά το διάστημα 9-7-2010 έως 31-3-2011.Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης
ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News