Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Σαμαράς - Βενιζέλος: Μακριά και …καθόλου αγαπημένοι

Νέο επεισόδιο στην κόντρα του νέου τσάρου της ελληνικής οικονομίας με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως...

Η σχέση των 2 ανδρών έχει ήδη προλάβει να περάσει από 40 κύματα, στις πρώτες, λίγες ώρες, που μετρά στα ηνία της Πλατείας Συντάγματος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Μετά τη διένεξη και τη σκληρή γαλάζια φρασεολογία, περί παραποίησης των λεγομένων του Αντώνη Σαμαρά από τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης και μετά από τις εξηγήσεις που επανειλημμένως έχει ζητήσει η ΝΔ, να δώσει από το βήμα της Βουλής ο κος Βενιζέλος για το θέμα των απολύσεων στο δημόσιο αλλά και για το ζήτημα της μείωσης των συντάξεων του ΟΓΑ αλλά και άλλων ασφαλιστικών φορέων, ήρθε η σειρά νέα σύρραξης με αφορμή το θέμα της «επιλεκτικής χρεοκοπίας».

«Ας μη ξεχνά ο κ. Παπανδρέου, πως κατηγορούσε μέχρι χθες όποιους χρησιμοποιούν τη λέξη ‘‘χρεοκοπία’’, ότι εξυπηρετούν όσους θέλουν να κερδίσουν από την κατάρρευση της χώρας. Τώρα που το λέει ο κ. Βενιζέλος, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησής του, τι έχει να πει ο κ. Παπανδρέου;», διερωτήθηκε -χθες βράδυ- ο Αντώνης Σαμαράς, από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, για να λάβει στα χέρια του λίγο αργότερα, γραπτή απάντηση Βενιζέλου, μέσω της οποίας ο Υπουργός των Οικονομικών, δήλωνε ούτε λίγο ούτε πολύ, πως ο αρχηγός της ΝΔ είχε ήδη ενημερωθεί για το κλίμα που διαμορφώνεται στο Eurogroup, από την περασμένη Δευτέρα, σε κατ΄ ιδίαν τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον νέο επικεφαλής της Πλατείας Συντάγματος.
Η ΝΔ, φρόντισε μέσω συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά να επιβεβαιώσει την ύπαρξη της τηλεφωνικής επικοινωνίας Βενιζέλου-Σαμαρά, ωστόσο διέψευσε κατηγορηματικά και σε όλους τους τόνους ότι σε αυτή την επικοινωνία έγινε οποιαδήποτε αναφορά στον όρο «επιλεκτική χρεοκοπία».
Με ενδιαφέρον αναμένεται σημερινή απάντηση του ίδιου του αρχηγού της «γαλάζιας» παράταξης, πιθανώς, κατά τη σημερινή μεσημβρινή επίσκεψή του στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ, Μεσογείων 15, όπου η νεολαία του κόμματος θα παρουσιάσει 14 προτάσεις για την Οικονομία.

---

Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News