Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Τριήμερη περιοδεία του Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη

Τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη ξεκινά από σήμερα Τρίτη ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ σήμερα έχει προγραμματίσει να επισκεφτεί τους τάφους των Βενιζέλων, στη συνέχεια να συναντηθεί με το δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, ενώ λίγο αργότερα θα έχει συνάντηση με φορείς του Νομού Χανίων. Το απόγευμα ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα μεταβεί στο επιμελητήριο Χανίων και μία ώρα αργότερα θα επισκεφθεί το εμπορικό κέντρο της πόλης όπου θα συνομιλήσει με καταστηματάρχες και κατοίκους.

1 σχόλιο:

  1. δε κοιτανε να τα βρουνε τα μεγαλα κομματα μας κανουν περιοδιες......μηπως σημαινει κατι αυτο?
    μονο μην τους επιτεθουν αγανακτισμενοι πολιτες!
    αν ειναι δυνατον αντι να κατσουν να σκεφτουν λυσεις για τα προβληματα της Ελλαδας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News