Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Συνεχίζονται οι κατασχέσεις στον Δήμο Αλμωπίας

Νέα κατάσχεση βρίσκεται στα «σκαριά» κατά του Δήμου Αλμωπίας.

Άλλη μία οφειλή των πρώην Καποδιστριακών Δήμων της επαρχίας μας βγαίνει στο φως και πρέπει να εξοφληθεί. Και σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για ιδιώτη ο οποίος απαιτεί τα δεδουλευμένα του. Η κατάσταση στον Δημαρχιακό θώκο είναι «εμπύρετη», καθώς ο Δήμαρχος και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι τρέχουν και δεν φτάνουν για να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Δυστυχώς, φαίνεται πως οι διαβεβαιώσεις του Δημήτρη Πασόη για άμεση πληρωμή των οφειλών δεν έπιασε τόπο. Έτσι, ο Δήμος έρχεται αντιμέτωπος...

...με τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις.
 

10 σχόλια:

  1. ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ,ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. που ήταν όλοι αυτοί επι θητείας του φωτογραφιάκια πρώην δήμαρχου?Τώρα τους σηκώθηκε να ζητάνε τα χρηματά τους.Βρε ουστ.Πασόη ούτε δεκαρα τσακιστή αν δεν ελεχθούν πρώτα τα έργα και μετά στην φυλακή για τυχον ατασθαλίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to xereis file 1.31 oti oi dikhgoroi exoun apergia edw kai 1 xrono kai oi dikes pane pisw? ara autes oi katasxeseis einai apo poly prin to perisino kalokairi.apla thn glhtwse o zerzhs,kai thn pathse o pasohs.kai ta xreoi einai tou dhmou oxi tou Pasoh,oi doulies exoun ginei gia ton dhmo oxi gia tous dhmarxous.auta gia na xeroume th leme.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αφου τα εργα εγιναν,αφου τα χρηματα υπηρχαν τοτε γενναται το ερωτημα που συνεχεια εθετε ο τοτε αρχηγος της αντιπολητευσης και σημερινοσ πρωθηπουργος: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; Οι δικες ,λετε, δεν εγιναν λογω απεργειων[βλακωδες] τα λεφτα χαθηκαν[γεγονος] οι εργολαβοι εμειναν απληρωτοι,τοτε ποιος τα πηρε αφου δεν υπαρχουν στα ταμεια του δημου; τι μαγεια τους εκαναν, επι εποχης ΖΕΡΖΗ, και χαθηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΣΟΗ,ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ,ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΦΤΕΝΕ; ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΡΕΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ,ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΣ,ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ! ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ; ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕ.... ΠΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΖΗΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΦΤΑ {Αν δεν σου φτανουν αυτα που παιρνεις} ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑ ΦΤΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ. ΠΑΣΟΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ,ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.ΟΧΙ ΑΛΛΟΘΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ 'ΔΗΜΑΡΧΕ' ΠΡΙΝ ΒΑΛΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Κ ΕΚΛΑΙΓΗΤΕ.ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΑΣΜΕΝΟ;ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ Κ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΣΑΣ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΤΕ ΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ ; ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΣΚΕΣΙΑ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τον φίλο 6.03.Ωραία τα λές για του δικηγόρους κλπ..κλπ αλλά πολύ αθώα περιστερά μας δείχνεις ρε φίλε.Δεν σχολίασες καθόλου για τα έργα που έχουν........γίνει και ζητάνε τα χρήματα οι εργολάβοι.Αυτά πληρώνει και ο Ελληνικός λαός.Και όσο για το άλλο που αναφέρεις Δήμαρχος είναι ο Πασόης και αυτός διαχειρίζεται τον Δήμο.Τι να λέμε τα χρέη του Δήμου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για το σχολιο1.47,τη ακριβως θελεις να ακουσεις?
    οτι τα εργα εχουν γινει ειναι γεγονος,και με αυτα τα εργα ξεπλενονται οι εκαστοται Δημαρχοι...δεν πρεπει να πληρωθουν αυτες οι δουλειες???ποτε θα παρουν αυτοι οι ανθρωποι τα δεδουλευμενα τους?να μην κανουν εργα αν δεν ξεπληρωσουν τα προηγουμενα.ειναι απλο!!!γιαυτο υποφερει αυτο το κακομοιρο κρατος,γιατι δεν ξερει να κανει σωστη διαχειρηση.
    ΕΛΕΟΣ...
    ακομα να ξυπνησουμε απο τη χειμερια ναρκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. o filos 10.52 exei dikio,phre o dhmarxos thn sata kai ta diaxeirizete mono autos.synergates tou lene oti den exoun idea poio akrivws einai to poso.
    as elpisoume na mhn ta fane metaxi tous kai na paroun kapoioiauta pou tous anoikoun,kai ta exoun doulepsi diladi.
    giati alles fores otan erxotan sata,mono oi poly dikoi tous ta evlepan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News