Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: "Χαρίζονται σκυλάκια για βασάνισμα"

"Χαρίζονται σκυλάκια για βασάνισμα"
( http://webwar3.gr/index.php?topic=14276.0)αυτός είναι ο τίτλος σε μια τριθλάσια ανάρτηση όπου κάποιος χαρίζει κουταβάκια όχι για υιοθεσία αλλά για βασανισμό.

Και το χειρότερο δεν είναι αυτό, το χειρότερο είναι ότι
πολλοί ήταν οι ενδιαφερόμενοι που προθυμοποιήθηκαν.

Οι φιλοζωικές οργανώσεις έχουν ήδη ενημερώσει την δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος ώστε να βρεθεί ο δράστης και να τιμωρηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News