Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Ξανά στα άκρα Τόλης Βοσκόπουλος - Τζούλια Παπαδημητρίου

Τις επόμενες κινήσεις της προκειμένου να ανατρέψει την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία ακυρώνει τη συμβολαιογραφική πράξη εκούσιας αναγνώρισης της κόρης της Χαράς, από τον Τόλη Βοσκόπουλο σχεδιάζει η Τζούλια Παπαδημητρίου.

Για το λόγο αυτό, χθες και αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης η πρώην σύζυγος του λαϊκού βάρδου τηλεφώνησε – σύμφωνα με πληροφορίες - στο γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, ζητώντας του να αναλάβει την υπόθεση.

Το «ραντεβού» μεταξύ της Τζούλιας Παπαδημητρίου και του Αλέξη Κούγια ο οποίος χθες βρισκόταν στην επαρχία για επαγγελματικούς λόγους κλείστηκε για μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Επόμενο βήμα, πάντως -όπως όλα δείχνουν- είναι να εφεσιβάλλουν την απόφαση (7317/2010) του Πρωτοδικείου, το οποίο δέχθηκε ότι η εκούσια αναγνώριση πατρότητας είναι «προϊόν πλάνης» του Τόλη Βοσκόπουλου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τουλάχιστον σε αυτό το στάδιο δεν τίθεται καν θέμα αλλαγής του επιθέτου της Χαράς από Βοσκοπούλου σε Παπαδημητρίου.

---
Πηγή: NewsBomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News