Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2010

Αποκτούν στέγη τα τμήματα εικαστικών τεχνών του Ωδείου!!

Σε έναν ανακαινισμένο, όμορφο και λειτουργικό χώρο θα μπορούν πλέον να λειτουργούν τα τμήματα των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων του Ωδείου, μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης της Λέσχης των Αξιωματικών. Ο Δήμος Αριδαίας προχώρησε σε αυτήν τη λύση, με στόχο να αποσυμφορήσει το χώρο του Ωδείου και να αξιοποιήσει ένα κτίριο, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της Αριδαίας και έμενε για χρόνια αναξιοποίητο και εγκαταλελειμμένο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κτίριο έχει παραχωρηθεί κατά χρήση στο Δήμο Αριδαίας από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Οι εργασίες του έργου αφορούν την κατασκευή κεραμοσκεπής, την αντικατάσταση των κουφωμάτων και της κεντρικής εισόδου, την ανακαίνιση των βοηθητικών χώρων (τουαλέτες, κουζίνα) και τον ελαιοχρωματισμό εντός και εκτός του κτιρίου.
Μετά από την παραπάνω παρέμβαση θα παραδοθεί στην καλλιτεχνική κοινότητα του Δήμου ένας χώρος δημιουργικής έκφρασης, ο οποίος πέρα από τα τμήματα των εικαστικών τεχνών του Ωδείου, θα φιλοξενεί και ποικίλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες των κατοίκων του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News